עינב צנגאוקר אימו של החטוף מתן צנגאוקר, עוברת מתקפה חריפה ברשת בשעות האחרונות, וזאת לאחר שהיא נפגשה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בניר עוז, לחצה את ידו וחיבקה את שרה נתניהו.
העיתונאי נתן זהבי כתב על כך: "בצער רב, עינב צנגאוקר, אכזבת". אורי משגב כתב: "הפלישה השנייה לניר עוז, תמונת הניצחון. יזהר ליפשיץ, בנם של יוכבד ליפשיץ החטופה ועודד ליפשיץ החטוף שנרצח בשבי, מגיש את עינב צנגאוקר ("הלביאה") לזרועות בני הזוג נתניהו. ערב הסלקציה, בשביל זה הם באו, צ'ק".
עומר נחמני דוברו לשעבר של יאיר גולן כתב: "זוכרים איך החטופים אולצו לומר תודה למחבלי חמאס שחטפו אותם? אז עינב צנגאוקר ונתניהו".
נזכיר כי לאחר המפגש, עינב הגיבה לכך ואמרה כי נתניהו התחייב בפניה להחזיר את בנה ואת שאר החטופים. צנגאוקר כתבה: "פגשתי היום בניר עוז את ראש הממשלה, וסיפרתי לו יחד עם אילנה על רגעי החטיפה של מתן ושלה. הדגשנו בפניו עד כמה קריטי מצבו המידרדר של מתן.

מתן שלי לצערי לא יחזיק עוד הרבה זמן שם, לא 60 ולא 120 יום. מחלת ניוון השרירים מחמירה ומצבו מדרדר, הוא חייב לצאת עכשיו אחרת הוא לא ישרוד".
היא סיפרה כי "ראש הממשלה הבטיח להחזיר את מתן ואת כולם עד החטוף האחרון. הדגשתי בפניו שיש לו מנדט מעם ישראל להביא להסכם כולל להשבת כל 50 החטופים, החיים והחללים. עכשיו זה הזמן למעשים".





תגובות
פתאום עינב כבר לא אם של חטוף, פתאום דמה מותר הצביעות של השמאל בתקשורת של נתן זהבי המאוכזב שאם של חטוף, נואשת נפגשת עם רה"מ ורעייתו בשביל זיק של תקווה. על אורי משגב חבל לבזבז הקשה אחת של מקלדת. זה רק מראה כמה צביעות יש במטה החטופים, מטה שלא מעניין אותו שום דבר מרק לא ביבי.
נבוא איתך חשבון ועם כל המשת"פים הנוחביביסטים האחרים כמו גנץ, הרצוג ואהרן ברק.
לא ראיתי שום דבר מכוער בביקורת עליה, זו ביקורת הוגנת ולא דומה כלל לסוג של הסתה, שקרים וקללות המקובלים כל כך על הביביסטים
מסכים איתך גם אני חושב שהביקורות האלה הן לגיטימיות. פשוט אתר "סרוגים" הפך לעוד שופר של השלטון, וחבל
שון חומד מותק: השחצנות והיהירות שלך עוד יעלה לך ביוקר רב מאוד , ראה הוזהרת!
אלכס חומד מותק: מעניין מאוד שכאשר ביקורות הן משמאל אז הן מוצדקות אבל אם הן היו מימין היית טוען שזאת הסתה! תאמין לי: אתה חתיכת צבוע!!!!!!!