VOD

מה קרה כשעומר אדם פגש רב חב"דניק? צפו

עומר אדם, בין הזמרים הפופולאריים והאהובים ביותר בישראל, אירח התוועדות חסידית בחצר ביתו במשמר השבעה. הרב מחב"ד הכריז: "אתה לא אדים שאוהב להישאר במקום"

מה קרה כשעומר אדם פגש רב חב"דניק? צפו
צילום: (באדיבות איציק אוחנה 'כיכר השבת' ו'הרבנית של האינסטגרם')

לרגל יום פטירתו של הרבי מליובאוויטש, שחל בתאריך ג' בתמוז, נערכה התוועדות חסידית ביישוב משמר השבעה. מי שאירח את ההתוועדות הוא לא אחר מאשר הזמר הפופולארי עומר אדם, שמתגורר ביישוב. את פניו קיבלו הרבנים מחב"ד שערכו את ההתוועדות, ואפילו הציעו תובנה לגבי הזמר: "אתה אוהב לשאוף, יש לך לב טוב".

צפו בעומר אדם בהתוועדות החסידית:

(באדיבות איציק אוחנה 'כיכר השבת' ו'הרבנית של האינסטגרם')
(באדיבות איציק אוחנה 'כיכר השבת' ו'הרבנית של האינסטגרם')| צילום: (באדיבות איציק אוחנה 'כיכר השבת' ו'הרבנית של האינסטגרם')

הרבנים שערכו את ההתוועדות בחצר ביתו של הזמר הם הרב מענדי גורביץ שליח חב"ד במשמר השבעה, והרב אביגדור ויקטור עטיה שליח חב"ד בחברון. הם העלו את עומר אדם לבמה, והרב ציין: "אתה לא אדים שאוהב להישאר במקום. אתה אוהב לשאוף, יש לך לב טוב, ראינו מה עשית במלחמה. יש לך את הדבר הזה, אוהב כל אדם במקסימום". מחיאות כפיים נשמעו בתגובה. "יש לך לב טוב שאוהב לעזור לעם ישראל", הוסיף הרב.

תגובות

1
1
נועם
07.10.25

שלום ארוש מנהיג היהודים