שר התפוצות עמיחי שיקלי התייחס לעזיבתו של חבר הכנסת מתן כהנא את מפלגתו של בני גנץ היום (שלישי). שיקלי הדגיש כי כהנא עוזב את גנץ ברגעיו הקשים וקיווה כי גדי אייזנקוט לא יבצע התאבדות פוליטית ויחבור לראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט.
"כהנא סגור עם בנט זה היה ידוע מראש, תפס טרמפ אצל בני גנץ בשעתו היפה ונטש אותו בשעתו הקשה" כתב שיקלי, "השאלה היא האם אייזנקוט ״ישלח יד בנפשו״ ויחבור למיידוף של הפוליטיקה הישראלית" סיכם.

שיקלי תוקף את בנט: "יש לו נרקיסיזם כרוני"
נזכיר כי בנובמבר 2024 פורסם ב'כאן חדשות' כי כהנא ערך פגישה סודית עם ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט ועורך הדין שלמה פילבר. השלושה דנו על חזרתו של בנט לפוליטיקה והאפשרות לפנות לקהל הבוחרים הימני, זאת לאחר הקמת ממשלת השינוי והישיבה המשותפת עם מפלגת רע"ם.





תגובות
שיקלי ומה אתה עשית? בנט הביא ושריין אותך ואתה בגדת ועזבת למפלגה אחרת עבור ג'וב חתיכת אפס שפל. אז על מה אתה מתלונן? אפס
שיקלי האפס 0 שגנב את המדינה בעבןר כסא של כלום ושום דבר מדבר
מי אתה שיקלי? הגעת למקום שלך בזכות כישוריך? אני בספר ..כמה זמן עוד נשמע עליך בבחירות הבאות אחרי שתיעלם מן הפוליטיקה שלנו
שיקלי יעשה חייל, בנט יעלם