"אוסלו 2" והכשרת הלבבות: קריאת אזהרה ממחנה הימין

הלילה קרה דבר במחנה הימין. נורתה יריית הפתיחה להכשרת אוסלו 2. כשאנשי ימין מצטרפים להתרת דמם של נערי הגבעות ולהכשרת ירי חי עליהם, דעו לכם שמדובר בסלילת הדרך להכשרת הלבבות לקראת "תהליכים מדיניים" שסופם אוסלו 2. איך אני יודעת? פשוט. ההיסטוריה חוזרת.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: דובר צה"ל)

התקשורת נופלת בפח השמאל הקיצוני

ינון מגל ותכנית הדגל של הימין, לצערי הרב, הצטרפו הלילה לחגיגת הזאבים המשספים את בשרם המדמם של נערי הגבעות. זוהי קבוצה קטנה שעושה בשנים האלה היסטוריה של ממש, עושה את מה שהמדינה והצבא מתרשלים בו, ובחום קשה, זבובים, תנאים מחפירים, יזע ודמעות, מצילה, פשוט מצילה, אדמות מדינה שנכבשו כבר על ידי האוייב. כל מי שעלה פעם להר בעל חצור, יודע על מה מדובר.

מה שתכנית הפטריוטים עשתה הלילה, זה נתנה לשמאל הקיצוני קילומטר, לא מטר. כוחות האופל פה החליטו להכתיב שיח. והשיח הוא אלימות המתנחלים עד כדי הצדקת ירי חי עליהם. היכנסו לערוצי התרעלה ותראו עד כמה רחוק הם הגיעו, עד כמה המונח "מחבלים" היה בשימוש ביומיים האחרונים. מה שלא דיברו על העזתים הרצחניים אפילו.

ותכנית הפטריוטים נפלה בפח של מכתיבי השיח והצטרפה לחגיגה. נתנו קילומטר. והשמאל מחכך ידיים בהנאה. וזו הייתה יריית הפתיחה, כי הלבבות הוכשרו אתמול בלילה.

"עד חיילי צה"ל" והאירוע בהר בעל חצור

"עד חיילי צה"ל" זעק אתמול ינון. בהם לא נוגעים. כשמג"ד בוחר לעלות בליל שבת ולהילחם, אשכרה להילחם, בנערים שתופסים נקודה קריטית ואסטרטגית, בשעה שקילומטר בודד משם ישנו כפר סינג'יל, כפר רצחני שבחודש האחרון יצאו ממנו עשרות פיגועי אבנים, מדובר כנראה בשליחות מלמעלה, של האגף הקפלניסטי בצה"ל. פקודה שנועדה מראש לגרום לפתיחת הקמפיין המתוזמר.

על כוחו של המסגור התקשורתי

ינון מגל יודע מהי תקשורת ומה המשמעות של מסגור תקשורתי. ככה תופרים תיקים, ככה מנצלים את החטופים למלחמה בממשלה, וככה מהדהדים אלימות מתנחלים כדי להתיר את דמם. הם בחרו מה יהיה במוקד השיח, והם קיבלו.

לא נותנים לכוחות האופל מילימטר

אני מתנערת וזועקת על התרת דמי אחיי נערי הגבעות הקדושים. אני מקווה מאוד שהלילה, תכנית הדגל של הימין, תתנצל על התרת דמם. לא נותנים לכוחות האופל מילימטר. לא מסייעים להכשרת האוסלו הבא. שתפו.