מבזקים
סרוגים

רכבו של ידין גלמן הושחת: "זבל של אנשים"

השחתה מכעיסה: סמל החטופים נחרט על רכבו של ידין גלמן

ענבר מלכא | חדשות סרוגים
ג' תמוז התשפ"ה
רכבו של ידין גלמן הושחת: "זבל של אנשים"
רכבו של ידין גלמן הושחת: "זבל של אנשים" צילום: ידין גלמן (צילום מסך מאינסטגרם, צילום ידין - טל עבודי)

השחקן הישראלי, ידין גלמן, משתף היום (ראשון) בתקרית מכעיסה. בזמן שרכבו חונה בשכונת מגוריו, אלמונים חלפו על פני רכבו ושרטו אותו. השריטה לא הייתה אקראית ולא נעשתה עם רכב אחר, שכן הצורה ברורה: הם חרטו את סמל החטופים. "לא מצליח להבין למה יש זבל כזה של אנשים", כעס גלמן.

(צילום מסך מתוך אינסטגרם)

ידין גלמן נשוי לעיתונאית אדוה דדון, ולשניים ילד משותף. גלמן השתתף בקרבות בטבח השבעה באוקטובר, בהגנה על אזרחים ותושבי הקיבוצים. הוא נפצע קשה ועבר טיפולים וניתוחים רבים, והיה בין הפצועים המוכרים ביותר של התקופה.

היום הוא משתף בסטורי שלו באינסטגרם בתקרית שהכעיסה אותו. הוא מספר: "הרכב שלי חונה בכחול לבן בשכונה שאני גר בה בתל אביב. מישהו עבר ליד הרכב וחרט את סמל החטופים. לא מצליח להבין למה יש זבל כזה של אנשים, שבאים להרוס לך את היום בכוח".

גלמן הוסיף: "כוכבית חשובה: אם זה יובל לשחרור החטופים מהר יותר מוזמן לבוא לחרוט שוב".

אדוה דדון ידין גלמן סמל החטופים