חדשות

כך הגיבה שקמה ברסלר לקריאה לסיום משפט נתניהו

מובילת המחאה שקמה ברסלר, התייחסה היום לקריאתו של נשיא ארה"ב טראמפ שקרא לבטל את משפטו של נתניהו, וכך היא הגיבה

((צילום: אבשלום ששוני/פלאש90))

מובילת המחאה שקמה ברסלר, התייחס היום (חמישי) להצעתו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ להעניק חנינה לראש הממשלה בנימין נתניהו. בחשבון ה-X (טוויטר לשעבר) שלה, היא ריטווטה עשרות ציוצים הקוראים שלא לסיים את משפטו של נתניהו וכי אין להעניק לו חנינה.

בדברים שהיא עצמה כתבה, הדגישה ברסלר: "מה שמונח על הפרק זה לא העתיד של נתניהו ‏אלא העתיד של מדינת ישראל. שלא נתבלבל. ‏ו… מסתבר שהתיקים לא קורסים". עוד היא הוסיפה: "עיניים על חקירות קטאר. כל היתר מסכי עשן".

נזכיר כי טראמפ כתב: "המשפט הזה חייב להתבטל באופן מיידי, או שיינתן לו חנינה מלאה. אולי אין אדם שהסתדר טוב יותר עם נשיא ארצות הברית – איתי – מאשר ביבי נתניהו".

בנוסף הוא התייחס לאישומים נגד נתניהו וכתב: "למרות כל זה, גיליתי שביבי הוזמן לבית המשפט ביום שני להמשך ההליך – הליך פוליטי שממשיך מאז מאי 2020! הוא עומד לדין בגלל סיגרים, בובת באגס באני, ועוד שלל אישומים לא הוגנים שנועדו רק לפגוע בו."

טראמפ הודיע: "ניפגש עם האיראניים, לא יהיה להם גרעין"

טראמפ קרא בתקיפות: "מדובר בעיוות צדק מזעזע. לא נתפס בעיניי שגיבור כזה, שעשה כל כך הרבה למען המדינה, ממשיך לעמוד לדין. הוא ראוי להרבה יותר – וגם מדינת ישראל ראויה ליותר."

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

393 תגובות
288
תודה לשקמה ברסלר
26.06.25

חראג'וקים ביביסטים נשרפים בגיהנום.

הצטרפו אלינו