אל על חידשה את מכירת כרטיסי הטיסה מישראל ואליה, עם תגבור טיסות חילוץ לישראלים התקועים בחו"ל. כך הודיעה החברה היום (רביעי) מחירון אחיד פורסם עד 30 ביוני – החל מ-99 דולר מלרנקה – ולקוחות עם טיסות שבוטלו יוכלו להשתבץ בחינם לטיסות חלופיות. בשבוע הבא החברה מחזירה את הלוז הרגיל.
לאחר תקופה של הפרעות בלוח הטיסות עקב האירועים הביטחוניים. כבר מאתמול החלה החברה להגביר את תדירות הטיסות מיעדים מרכזיים שבהם ממתינים ישראלים שטרם חזרו לארץ.לקוחות אל על וסאן דור שטיסותיהם בוטלו יוכלו לפנות למוקד השירות או לסוכני נסיעות (אם הזמינו דרכם) כדי להשתבץ לטיסה חלופית – ללא תשלום נוסף, כל עוד הטיסה יוצאת מאותו אזור (אירופה, ארה"ב, או המזרח הרחוק).
החל מיום שני, 29 ביוני, יחזור לוח הטיסות של אל על לפעילות מלאה לכל היעדים, ולקוחות סאן דור יוכלו לטוס החל מ-1 ביולי. סטטוס הטיסות ניתן לבדיקה דרך 'ניהול הזמנה' באתר אל על או אצל סוכני נסיעות.מחירים נוחים וגמישות ללקוחות כדי להקל על החזרה לארץ, פרסמה אל על מחירון אחיד לטיסות לישראל עד 30 ביוני: 99 דולר מלרנקה, 149 דולר מאתונה, 230 דולר מרומא, ו-649 דולר מניו יורק, בין היתר.
לקוחות שמחזיקים בכרטיסים לטיסות עד 15 ביולי ואינם מעוניינים לטוס יוכלו לבטל עד 72 שעות לפני ההמראה ולקבל שובר זיכוי לשנתיים, אותו ניתן להנפיק עצמאית באתר החברה.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים