מבזקים
סרוגים

ראש המוסד על המבצע באיראן: "המטרות היו דמיוניות"

בסרטון נדיר שפורסם, ראש המוסד דדי ברנע שיבח את עובדי הארגון, הסביר על ההתרגשות הגדולה לאור הצלחת המבצע, ושיבח את שיתוף הפעולה עם ארגון הביון ה-CIA

כ"ט סיון התשפ"ה
ראש המוסד על המבצע באיראן: "המטרות היו דמיוניות"
ראש המוסד על המבצע באיראן: "המטרות היו דמיוניות" צילום: (צילום: המוסד)

ראש המוסד דדי ברנע התייחס למבצע 'עם כלביא' באיראן, ושיבח את פעילות עובדי המוסד ושיתוף הפעולה עם ה-CIA. ברנע גם הדגיש את חשיבות החזרת החטופים.

צפו בדבריו של ראש המוסד דדי ברנע

גנץ: "אני מצטער על כל אזרח איראני שנהרג"
גנץ: צילום: גנץ:

ברנע שיבח את ראש ארגון הביון האמריקאי ה-CIA על הפעילויות שקדמו למבצע באיראן. ברנע שממעט לדבר בפומבי כנהוג לתפקידו, הביע הערכה לעובדיו על השנים שקדמו למבצע, ואמר שכל הארגון התרגש בגלל גודל השעה והרגעים ההסטוריים. "אני בטוח שאת הרגעים האלו אף אחד לא ישכח" אמר.

ברנע הביע הערכה לרמטכ"ל, לצה"ל, לחיל האוויר והוסיף: "אנחנו נמשיך לפקוח 7 עיניים על כל הפרויקטים שיש באיראן". ברנע הזכיר את החטופים ואמר כי זו חובה להחזירם.

דדי ברנע המוסד עם כלביא ראש המוסד