חדשות

אחרי הפסקת האש: כטב"מים הגיעו לאזור הקריה וישראל לא הגיבה

ישראל כ״ץ סיפר כי במהלך סקירה של ועדת חוץ ובטחון בקריה שבמהלך היום הגיעו לאזור מספר כטב״מים מאיראן שככל הנראה שוגרו לקראת הפסקה האש

בסיס הקריה בתל אביב (אגף דוברות וקשרי ציבור במשרד הביטחון)

ישראל כ״ץ סיפר כי במהלך סקירה של ועדת חוץ ובטחון בקריה שבמהלך היום הגיעו לאזור מספר כטב״מים מאיראן שככל הנראה שוגרו לקראת הפסקה האש. האחרון הגיע לפני כשעה וחצי. כולם יורטו. כ״ץ סיפר שארה״ב ביקשה מישראל לא להגיב ולהסתפק היירוטים. כך על פי פרסום של דפנה ליאל מחדשות 12.

כ״ץ אמר: "על איראן אין יותר לאיראן יכולת לייצר נשק גרעיני. הנחיתי את צה"ל להכין תוכנית אכיפה בשיתוף האמריקאים, במודל לבנון רק פי כמה מקיפה יותר, כדי לאכוף כל ניסיון לפתח גרעין וטילאות. ולגבי החות׳ים כ״ץ באמירה לוחמנית-דין צנעא כדין טהרן. אסור לנו להיגרר למלחמת התשה נגדם. אם עשינו את זה באיראן – אפשר לעשות את זה גם מול החות׳ים. ינו את זה באיראן – אפשר לעשות את זה גם מול החות׳ים".

ח"כ מיש עתיד: הייתי מבליג הבוקר על הטילים מאיראן

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

26 תגובות
20
חיים
24.06.25

חזרנו ל6 באוקטובר.... שוב הססמאות על ממשלה חזקה והרתעה על אויבינו וראש ממשלה שהוא "ליגה אחרת" וכו וכו כשכל האויבים שלנו רואים שישראל לא זזה מילימטר בלי ארצות הברית ואין שום אויב בינתיים שבאמת ניצחנו באופן ברור ומוחלט וכל העולם כולל שונאינו רואים כמה פער יש בין ההצהרות המתלהמות לממשלה המבולבלת והחובבנית

הצטרפו אלינו