גופי תקשורת בארצות הברית מדווחות כי גורמי מודיעין וגורמים בכירים בבית הלבן בטוחים, מתקפה איראנית משולבת על יעדים אמריקאים במזרח התיכון ובמפרץ תצא לדרך בטווח הזמן המיידי.
ברשתות בארצות הברית מדווחים כי איראן צפויה להוציא לפועל מתקפה כנגד בסיסים ותשתיות אמריקאיות במזרח התיכון, בטווח זמן של שעות לכל היותר. לרשת פוקס ניוז נמסר מגורמים בבית הלבן כי: "קיים איום מיידי של פעולה איראנית כנגד בסיסים אמריקאיים באזור, עם דגש ספציפי על קטאר. שם ממקומים נכסים אמריקאים רבים".
במקביל לדיווח מהבית הלבן, גורמים איראניים מסרו כי: "אנחנו מעוניינים שוושינגטון תבין, כשהיא מתערבת, היא תיפגע, רוצים שארצות הברית תשלם בעצמה על החוצפה שלה כנגד איראן".
דיווחים אלה מגיעים על רקע מה שנראה כמו הכנות למתקפה איראנית במפרץ, קטאר סגרה את מרחבה האווירי, חסרות תעופה מבטלות טיסות לאזור וארצות הברית הודיעה לאזרחיה ודיפלומטים להסתגר בבתים ומקומות מסתור.
בנוסף, גורמים בבית הלבן מוסרים כי טראמפ מכנס את צוות החירום לנושאי ביטחון לאומי בחדר המצב בבית הלבן.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים