חדשות

הכתב הצבאי טוען: זו הסיבה לירידה בהיקף הירי מאיראן

בכל יום שעובר כמות השיגורים מאיראן הולכת ופוחתת, וכמות הטילים בכל מטח - גם היא הולכת ופוחתת. הכתב הצבאי אבי אשכנזי מסביר מה הסיבה לכך

(קרדיט: שאטרסטוק)

הכתב הצבאי אבי אשכנזי, התראיין היום (שני) ב103fm והסביר מה לטענתו הסיבה בירידה בכמות השיגורים מאיראן: "אנחנו רואים את חוסר היכולת של הצבא האיראני לשגר בכמויות גדולות כמו שהם רצו לשגר".

מוקדם יותר היום דווח בוול סטריט ג'ורנל, כי ישראל שואפת לסיים את מבצע 'עם כלביא' בימים הקרובים. נזכיר, כי אחד היעדים שהותקפו היום היה בית כלא בו מוחזקים אסירים פוליטיים ומתנגדי משטר, וכן גישה למתחם פורדו – מהאתרים הגרעיניים המרכזיים של איראן.

מנכ"ל הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית (IAEA), רפאל גרוסי, אמר כי התקיפה האמריקנית על אתר פורדו ככל הנראה גרמה ל"נזק משמעותי מאוד".

פאניקה באיראן: "שמועות חסרות בסיס"

המנהיג העליון עלי חמינאי התייחס לראשונה לאירועים בפוסט ברשת X (לשעבר טוויטר), בו תקף את ישראל בלבד, והצהיר כי "ישראל ביצעה טעות חמורה – והיא נענשת כבר עכשיו". ארצות הברית לא הוזכרה בהתבטאות.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4
אהרון
24.06.25

אם כך זהו ההסבר המלומד ואני מצטט אותו במלואו: "הכתב הצבאי אבי אשכנזי, התראיין היום (שני) ב103fm והסביר מה לטענתו הסיבה בירידה בכמות השיגורים מאיראן: "אנחנו רואים את חוסר היכולת של הצבא האיראני לשגר בכמויות גדולות כמו שהם רצו לשגר"." הסבר מרתק לסיבה בירידה. כבר זמן רב שלא שמענו הסבר כה מרתק ומעמיק.

הצטרפו אלינו