בעקבות מטח הטילים הבוקר לשטח ישראל במהלכו נגרם נזק כבד למבנים, בהם לבית החולים סורוקה, שר הביטחון מאיים לראשונה על חייו של מנהיגה הרוחני של איראן.
בהצהרה שנשא בזירת הנפילה בחולון אמר כ״ץ: "דיקטטור כמו חמינאי, שעומד בראשה של איראן וחרט על דגלו את השמדת ישראל – הוא לא יכול להמשיך להתקיים״.
מוקדם יותר ראש הממשלה התייחס לירי, בהודעה בדף ה-x שלו כתב נתניהו: ״הבוקר, רודני הטרור של איראן שיגרו טילים לעבר בית החולים סורוקה בבאר שבע ולעבר אוכלוסייה אזרחית במרכז הארץ. נגבה את מלוא המחיר מהרודנים בטהרן״.
כאמור, הבוקר נורה מטח של 30 שיגורים לעבר ישראל, כתוצאה מהירי נפצעו 3 בני אדם באורח קשה, בהם: גבר כבן 80 ו-2 נשים כבנות 70. בנוסף, שתי נשים כבנות 80 נפצעו באורח בינוני, 42 במצב קל עם פגיעות הדף ורסיסים ו-18 אזרחים שנחבלו בדרכם למרחב המוגן
עוד באותו נושא
חולון: גבר ואישה כבני 80 נפצעו באורח קשהחדשות סרוגים






תגובות
בהצלחה לצה"ל - ה' עוז לעמו יתן , ה' יברך את עמו בשלום , אמן. טראמפ ואמריקה לא עוזרים לישראל. לא ידידי אמת - יותר צביעות ההסטוריה נכתבת, אנו נדע בעתיד מה הם שווים. ישראל מנהיגת העולם הנאור, מובילה את אומות העולם לשלום.
.
ב
אתם המלאכים מסוגלין לגמור את השטן הזה האחרון לדעתי מהשטנים הידועים. קדימה צהל ביבי והקבינט שאפו על ניהול מעולה
שאפו לטייסים, למודיעין, למוסד, למדענים, למערכת ההשכלה הגבוהה ולדמוקרטיה ליברלית שמייצרת את החדשנות והתעוזה. כל מה שביבי מתפאר בהשגיו אבל רוצה להשמיד.