שעות לאחר אירוע פגיעת הטיל בחולון בו נפצעו שני בני אדם בדרגות פציעה קשה עד בינוני, מפקד פיקוד העורף קיים סיור במקום והזכיר שוב את ההמחויבות של האזרחים להיכנס למקלטים.

בהצהרה שנשא במקום הפגיעה, אמר האלוף רפי מילוא: ״מערך ההגנה האווירית עושה מאמצים ליירט את כל הטילים שנורים עלינו מאיראן, ההגנה היא לא הרמטית, יש זליגות, כמו שרואים במקרה הזה, יש פגיעות ישירות במבנים. מה שחשוב מאוד זה להקפיד על ההנחיות.

לדבריו: ״האירוע הזה הוא דוגמא יוצאת דופן להתנהגות אוכלוסייה. האזרחים ששהו במבנה שמעו את ההתרעה וההנחייה המקדימה, ירדו למקלט פרטי משותף שנמצא בתחתית הבניין וזה הציל את החיים שלהם. חשוב מאוד להמשיך ולהקפיד על ההנחיות״.

על השינוי בהנחיות אמר מילוא: ״אנחנו שינינו את מדיניות ההתגוננות, נכנסנו למדרג 3, עשינו את זה אחרי הערכת מצב, אנחנו עוקבים, עושים את זה בהדרגתיות, יש עוד הרבה דברים שלא נפתחו, אנחנו נמשיך ונעקוב וננהג באחריות ומתוך הערכת מצב״.