חדשות ברנז'ה

בגלל סגירת בתי הכנסת: רק חלק מעלוני השבת יצאו. בדיגיטל

בגלל תקנות פיקוד העורף שאסרו התכנסות של מתפללים בבתי הכנסת, עלוני השבת לא יודפסו. חלק מהם לא ייצאו בכלל וחלק ייצאו רק במהדורה דיגיטלית

(מה הסרוגים קוראים בקביעות? (צילום נדב הרשקוביץ))

השבת השנייה של מבצע עם כלביא, משפיע גם על שוק התקשורת הדתי. בשבוע שעבר נסגרו בתי הכנסת, אבל עלוני השבת הודפסו וחולקו עוד לפני שיצאה המתקפה של חיל האוויר באיראן.

עלוני השבת כידוע נסגרים לדפוס ביום שלישי בלילה, מודפסים ביום רביעי ומחולקים החל מיום חמישי בלילה. בזמן הדפסת העלונים, הנחיות פיקוד העורף אסרו על התקהלות בכלל, בכל רחבי הארץ כך שלא היה טעם להדפיס עלון שלא יוכל להגיע לקוראים. (אגב, בינתיים שונו תקנות פיקוד העורף, וכבר אפשר להתכנס 30 מתפללים ואפילו 100 בחלק מהארץ).

בנוסף, חברת ההפצה הודיעו למוציאים לאור כי לא יוכלו להפיץ את העלונים, גם בגלל המצב וגם בגלל שהמפיצים גויסו למילואים.

בדקנו מול מערכות העלונים מה יצא ומה לא?

מצב הרוח, ועולם קטן – יצאו במהדורה דיגיטלית שתופץ מחר, מן הסתם היא תהיה דקה יותר מאשר כרגיל.

העלונים שביעי והדור – לא ייצאו לאור. חלקם גם בשל מילואים של חלק מהכותבים.

לחלק מהעיתונים, זו תהיה הפעם הראשונה מאז הסגר הראשון של הקורונה שעלוני השבת לא יצאו, אז יצאו העלונים להפסקה – לא רק בגלל סגירת בתי הכנסת, אלא גם בגלל השבתת שוק הפרסום.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
אפרים כהן
20.06.25

בזכות קדושת בתי הכנסת ננצח אין שום קשר בין עלונים לבתי הכנסת אם היו מחולקים במרכזים שכונתיים , מובן. ישנם עלונים בודדים שיתכן וצריכים גניזה , וכו' לצערינו , זו לא מקדש את בתי הכנסת . ובזכות חיזוק קדושת בתי הכנסת חיילינו יזכו שהקב"ה ישמרם , וינצחו את כל אויבנו

הצטרפו אלינו