צה"ל מעריך כי בתוך ימים ספורים – בין חמישה לעשרה ימים, ולא יאוחר משבועיים – יושלם מהלך מבצעי דרמטי שנועד להסיר את האיום הגרעיני ואיום טילי הקרקע-קרקע שאיראן מציבה על ישראל.
על פי הדיווח באתר 'ישראל היום', בכירים בצה"ל מציינים שהצבא מתקדם בתוכניתו מהר מהצפוי, וכי המהלך ייצור מצב מבצעי חדש לחלוטין במזרח התיכון. ההערכה היא שתפנית אסטרטגית חסרת תקדים זו תשנה את כללי המשחק באזור.
ראוי לציין כי בצה"ל מעריכים כי למרות גריעת היכולות מאיראן, העורף הצפוי צפוי לשלם מחירים כבדים בימים הקרובים, שכן לאיראן עדיין יכולות שיגור של טילים בליסטיים.

X2Twitter.com_w_X10iTqjxiRKBqZ_480p| צילום: תקיפה באיראן





תגובות
לדעתי ארה"ב תתחיל תקיפות בשעות הקרובות כי ההחלטה נשקלה והוחלטה ושום דבר לא יזיז את טרמפ מדעתו כי הוא עקשן והחלטי.מקסימום עד מחר בערב!
שטח אירן 1,648,800 קמ"ר. מדינת ישראל היא 22,145 קמ"ר. זו אשליה מכוונת של . הצורר היהודי הרוצה מלחמה אין סופית . בשבילו זה הישרדות מלחמה איןבופית
השטח לא חשוב.. בשטח הגדול אתם עבדים לשלטון
יש 53 חטופים לאיראן וקטאר צריך לתת בראש לא משנה כמה זה יעלה.... פשוט ישראל ואמריקה צרכים להבין ערבים חוץ מוייאמים ופורטקשן לא שווים כלום...את הבעיה הישראלית נטפל בה עוד מעט.