שוטרי תחנת בת ים, בסיוע פקחי השיטור העירוני, עצרו אתמול (שני) תושב כסייפה בן 26 בחשד שגנב רכוש מדירות שנפגעו מפגיעת טיל בבניין בעיר. החשוד, עובד קבלן גידור, נתפס עם כסף מזומן, תכשיטים, בשמים, שעון חכם וחומרים החשודים כסמים, והובא היום לבית המשפט, שם הוארך מעצרו עד 19 ביוני.
האירוע החל ב-15 ביוני, כאשר טיל ששוגר מאיראן פגע בבניין בבת ים, גרם להרס במבנים סמוכים ולהפינוי של תושבים. אתמול, זיהה פקח שיטור עירוני התנהגות חשודה של החשוד, שיצא מאחת הדירות הנטושות בזירת הפגיעה, ודיווח לשוטרים שפרוסים באזור. בחיפוש שנערך על החשוד נמצאו חפצים שלא ניתן להסביר את מקורם, כולל כמויות של קנאביס וחשיש הודי, שלטענת המשטרה נגנבו מהדירות ההרוסות.
החשוד נעצר במקום והועבר לחקירה בתחנת בת ים. היום הובא לבית המשפט, שקיבל את בקשת המשטרה והאריך את מעצרו לשלושה ימים נוספים לצורך המשך החקירה. משטרת ישראל הבהירה כי היא רואה בחומרה כל ניסיון לבזוז רכוש של תושבים שפונו מבתיהם עקב פגיעות במהלך הלחימה, והתחייבה למיצוי הדין עם העבריינים. השוטרים ממשיכים לפעול בזירה כדי להגן על רכוש התושבים ולמנוע מקרים דומים.
במתקפה הטילים האיראנית בין שבת לראשון נרצחו שמונה בני אדם לאחר שאחד הטילים ששוגרו נחת בלב שכונת מגורים בעיר.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים