דובר צה"ל מפרסם היום (שלישי) תיעוד של ספינות הטילים של חיל הים ממשיכות ליירט כלי טיס בלתי מאוישים שמשוגרים מאיראן לעבר שטח מדינת ישראל. ספינת הטילים, אח״י עצמאות, מדגם סער 6 יירטה עד כה כ-20 כלי טיס בלתי מאוישים.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

ירוט כטב"מ מספינה | צילום: דובר צה"ל

מוקדם יותר היום גורמי ביטחון דיווחו כי מטוסי קרב של חיל האוויר פתחו בגל תקיפות נוסף כנגד מטרות באיראן, ומתרכזים במיוחד במערב טהראן, שהפכה למטרה להפצצות כבדות מאז אמש.

השליטה האווירית המוחלטת של צה"ל בשמי איראן נמשכת, וגורמי ביטחון מודיעים כי צה"ל יצא לגל נוסף של תקיפות אוויריות. אחרי שדווח בלילה על תקיפות מרוכזות כנגד אתרי גרעין.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

סגן-אלוף א׳, מפקד ספינת טילים | צילום: דובר צה"ל

נראה שכעת חוזר צה"ל כמו אתמול, לתקוף תשתיות צבאיות במערב טהראן ועל פי דיווחים איראניים, גם לחיסולים של בכירים במשמרות המהפכה.

גם על פי דיווחים איראניים, צה"ל ממשיך בתקיפות עצמתיות ובשליטה אווירית כמעט מוחלטת וללא עוררין, כאשר אפילו כלי טיס לא מאוישים נעים בחופשיות בשמי טהראן.