איראן פרסמה רשימת מטרות המיועדות לתקיפה
איראן ממשיכה לשגר איומים חריפים לעבר ישראל, ולאחר שבימים האחרונים תקפה אזורים אזרחיים, היא מפרסמת רשימת מטרות לתקיפה

איראן ממשיכה לשגר איומים לעבר ישראל, והערב (שני) היא פרסמה סרטון ובו היא מסמנת מספר מטרות בהן היא מתכננת לפגוע.
בין המטרות שהיא סימנה, נמצאים האתרים הבאים:
1. בסיס חיל האוויר רמת דוד.
2. בסיס חיל האוויר נבטים.
3. בסיס חיל האוויר תל נוף.
4. מטה המוסד.
5. אתר אנרגיה בחיפה.
בנוסף, מוקדם יותר היום מפקד משמרות המהפכה מוחמד פאכפור, הגיב להמשך המלחמה בין ישראל לאיראן וטען: "גם אם התקיפות הישראליות ייפסקו – אנחנו נמשיך לפעול עד הסוף".
נזכיר כי למרות ההצהרה הדרמטית, אמש דווח בערוץ i24NEWS, כי איראן פנתה לעומאן ולקטאר בבקשה שיפעלו כמתווכות מול ארצות הברית, בניסיון להביא להפסקת התקיפה הישראלית ולחדש את המשא ומתן. כך מסר גורם המעורה בפרטים.
המהלך האיראני מצביע על רצון להרגעת המצב ולהימנע מהסלמה נוספת, ככל הנראה בעקבות עוצמת התקיפות הישראליות האחרונות נגד מתקני הגרעין והטילים שלה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו