חדשות

התרגיל הגאוני של חיל האוויר לצבא האיראני

חיל האוויר הישראלי מציב פיתיונות באוויר כדי לגרום לאיראנים לחשוף את מיקומי סוללות ההגנה האווירית. רגע אחרי חשיפת המיקום, מגיעים המפציצים ומשמידים את הסוללה

((צילום: עופר צידון / פלאש90))

ברקע התקיפות הבלתי פוסקות של ישראל ברחבי איראן, תוך השמדת מערכות ההגנה האווירית של המשטר האיראני, נחשפה אחת משיטות הפעולה של חיל האוויר הישראלי בכדי לחשוף את מיקומי הסוללות שלהן ליירוט טילים.

על פי הדיווח בכלי תקשורת באיראן, חיל האוויר הישראלי מציב פיתיונות באוויר שגורמים לאיראנים להפעיל את מיקומי הסוללות שלהם. ברגע שהמיקום נחשף, מגיעים המפציצים ומשמידים אותן כליל.

WhatsApp Video 2025-06-15 at 17.29.12
WhatsApp Video 2025-06-15 at 17.29.12| צילום: אלפי רכבים נמלטים מטהראן.

בתוך כך, דובר צה"ל הודיע לפני זמן קצר כי חיל האוויר החל בגל תקיפות של עשרות מטרות טילי קרקע-קרקע במערב איראן. התקיפה הזו מצטרפת לשורה נוספת של פגיעות בלב איראן. מוקדם יותר נמסר מצה"ל כי הותקף מטוס תדלוק בשדה התעופה במשהד שבמערב איראן.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

49 תגובות
37
שלומי
16.06.25

איזה מגיבים חכמים... כתוב במפורש שהמידע הגיע מהאיראנים. את ה"סוד" הזה האיראנים כבר פירסמו...

הצטרפו אלינו