עמי דרור ממובילי מחאת קפלן הגיב לכך שנפל בהטרלה של העיתונאי אבישי גריינציג: "אתה באמת טמבל עם קבלות… אתה חושב שיש לי זמן לאמת כל מה שאני מקבל? למה אתה חושב שאני לא משתמש בשמות שלהם? כי אני תמיד נזהר מאנשים כמוך…".

כזכור מוקדם יותר עמי דרור נפל בהטרלה ששלח לו העיתונאי אבישי גרינצייג לגבי זהות היורדים לבונקר הממשלתי, וכתב על שרה נתניהו: "היא הזמינה חברה, את ה"סטייליסטית" שלה שיושבת איתה בבונקר הלאומי כדי שלא תשתעמם".

גרינייציג שלח לדרור הודעה בה טען כי בנו של השר כץ נמצא בבונקר וכן, סנדרה חברתה הטובה של שרה נתניהו. העיתונאי עשה זאת ממספר הטלפון השני שלו כך שדרור לא ידע מי שולח לו.

דרור קיבל את ה"מידע" ופרסם בחשבונות שלו את ההודעה הבאה: "עדכונים מהבונקר האסטרטגי של מדינת ישראל. למי שלא מכיר, מדובר במתקן אסטרטגי תחת קריית הממשלה שנועד לאפשר להנהגת המדינה לעבוד בימי מלחמה (ולכן, זה רק הגיוני שמנהיגי המדינה יהיו שם…אבל עכשיו בואו נעבור לחלק הלא הגיוני).