הותר לפרסום: חולצה גופתו של החטוף יאיר יעקוב - סרוגים

הותר לפרסום: חולצה גופתו של החטוף יאיר יעקוב

במבצע מיוחד של צה"ל והשב"כ חולצו גופותו של החטוף יאיר יעקוב חבר קיבוץ ניר עוז שנרצחו ב-7 באוקטובר. בנו יגיל שנחטף ושחרר כתב: "ידעתי שהיום הזה יגיע. תודה לצה"ל ולכוחות שב"כ על החילוץ"

חדשות סרוגים
הותר לפרסום: חולצה גופתו של החטוף יאיר יעקוב
  יאיר יעקוב (באדיבות המשפחה)

הותר לפרסום. במבצע מיוחד של צה"ל והשב"כ חולצו גופתו של החטוף יאיר יעקוב הי"ד חבר קיבוץ ניר עוז.

עוד באותו נושא

דרמה לילית: ישראל חילצה גופות חטופים מעזה


6

יאיר יעקב (יאיא) היה בן 59 וניהל את המוסך של קיבוץ עלומים. הוא נחטף יחד עם בת זוגו מירב טל ששוחררה. יאיר הותיר אחריו שלושה ילדים: שיר (21), אור (17) ויגיל (13). שני בניו הצעירים, נחטפו גם הם ב-7.10 ושוחררו. ילדיו הגדולים של אביב, עופרי ונטע, היו בניר עוז ביום המתקפה של חמאס וניצלו.

בנו יגיל כתב הערב באינסטגרם: אבא אני אוהב אותך, לא יודע איך להגיב עדיין. עצוב לי להגיד את זה, מחכה כבר להלוויה שלך.

אני אוהב אותך. ידעתי שהיום הזה יגיע. תודה לצה"ל ולכוחות שב"כ על החילוץ. מקווה שאת השאר נביא בעסקה שלא תסכן חיילים".

בקיבוץ ספדו לו: "יאיר עבד במוסך של קיבוץ עלומים. היה איש צנוע, פשוט, אוהב משפחה, אדמה ומוזיקה".

נתניהו: הוחזרו גופות של שני חטופים

לשכת ראשה הממשלה עדכנה: "בפעילות מבצעית של צה״ל ושב״כ ברצועת עזה, הושבו ארצה גופותיהם של שניים מחטופינו – יאיר יעקב ז״ל, וחטוף נוסף ששמו טרם הותר לפרסום (משפחתו עודכנה על כך).

יאיר יעקב נרצח ונחטף מקיבוץ ניר עוז על-ידי הג׳יהאד האסלאמי בשבעה אוקטובר 2023.

יחד עם כל אזרחי ישראל, רעייתי ואני מוסרים את תנחומינו מעומק הלב למשפחות שאיבדו את היקר להן מכל. אני מודה ללוחמים ולמפקדים על ביצוע מוצלח נוסף של המשימה הקדושה להשבת חטופינו. לא ננוח ולא נשקוט עד שנשיב את כל חטופינו הביתה – החיים והחללים כאחד", לשון הודעת לשכת נתניהו.

בכך ירד מספר החטופים המחוזקים בידי חמאס ל-53, 20 מהם חיים בוודאות. מאז ההכנות לפתיחת מבצע מרכבות גדעון שוחרר חטוף אחד בחיים – עידן אלכסנדר ועוד 5 גופות של חטופים אותרו בתוך רצועת עזה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
5 תגובות - 5 דיונים מיין לפי
1
שינוח בשלום על...
יהי זכרו ברוך | 11-06-2025 22:13
שינוח בשלום על משכבו
2
כך נתניהו רוצה...
כהן | 11-06-2025 22:48
כך נתניהו רוצה שכל החטופים יחזרו !!
3
ככל הנראה נרצח...
יעל | 12-06-2025 0:25
ככל הנראה נרצח עי חיילי צהל כנזק אגבי, יהי זכרו ברוך, וקללה ומארה על ראשם של כל משרתי המילואים הרשעים.
4
נשמה שלנו, מסכן. משתתפים...
שירי מנתניה | 12-06-2025 0:45
נשמה שלנו, מסכן. משתתפים בצער הילדים שלו ובת זוגתו וכל משפחתו. שתהיה מנוחתו עדן ושתדעו ימים טובים יותר.
5
עצוב. אני מקווה...
ס.ג. | 12-06-2025 6:36
עצוב. אני מקווה שחלקם יחזרו בחיים. כרגע אנחנו מחזירים רק גופות של יהודים