הכתב המדיני של חדשות 2, העיתונאי אודי סגל, לא תיאר לעצמו שציוץ תמים בטוויטר יקומם עליו רבים מבני הציבור החרדי ובסופו של דבר היא ייאלץ לפרסם הבהרה לדבריו.
הכל התחיל אמש (שני) כאשר סגל התייחס התייחס למשא ומתן הקואליציוני וכינה את דרישות המפלגות החרדיות, "סחטנות".
"נתניהו נכנע לכל דרישות החרדים: קצבאות, גיור, חוק נהרי ורישום נישואים. גורמים בליכוד מאיצים בו להציע הצעה מפתה להרצוג – להוזלת הסחטנות", צייץ סגל ועורר מהומה רבתי.
בתוך דקות ספורת זכה הציוץ של סגל לתגובות רבות שרובן טוענות כי רק כשמדובר במפלגות החרדיות מדובר בסחטנות, ואילו כשמדובר במפלגות אחרות מדובר בדרישות לגיטימיות.
האתר החרדי 'כיכר השבת' הביא חלק מהתגובות לציוץ של סגל.
אחד הגולשים כתב: "איזה סחטנות לא הבנו? אל מה אתה מדבר אתה? ישך מושג כמה ילד חרדי מקבל לעומת ילד חילוני/דתי. חיים בסרט סחטנות עלק".
גולש אחר התייחס לעובדה שמנהל התכנון פוצל ממשרד הפנים לבקשתו של משה כחלון וכתב לסגל: "לפצל את משרד הפנים לפי משוגותיו של בריון פוליטי תורן. אין לך סחטנות גדולה מזו".
אלא שהבוקר הבין סגל את גודל הסערה שעורר והרגיש צורך להבהיר את דבריו.
"למען הסר ספק ובתגובה לכל המתלהמים. נתניהו נכנע גם לדרישות כולנו, ליברמן וגם קצת בנט. הסחטנות עליה קבלו בכירי הליכוד היא של כולם, גם החרדים".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
ברלה
לפי מספר המנדטים שקבלנו (החרדים) לא נבחרנו לנהל את המדינה. כל שנותר לנו לדאוג- לא להיות מופלים. מדוע סטודנט לתלמוד מתוקצב אחרת מבן ישיבה? למה סטודנט אמריקאי באונברסיטה, בחוג לתרבות נפאל מתוקצב...
לפי מספר המנדטים שקבלנו (החרדים) לא נבחרנו לנהל את המדינה. כל שנותר לנו לדאוג- לא להיות מופלים. מדוע סטודנט לתלמוד מתוקצב אחרת מבן ישיבה? למה סטודנט אמריקאי באונברסיטה, בחוג לתרבות נפאל מתוקצב בסכום שונה מתלמיד אמריקאי בישיבת מיר? מעונינים בעוד סימני שאלה?
המשך 14:11 28.04.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יצחק
12:42 28.04.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר