פתרון או פיטורים? אדלשטיין זומן לפגישה עם נתניהו
על רקע המשבר סביב חוק הגיוס, יו"ר ועדת חוץ וביטחון יולי אדלשטיין זומן לפגישה נוספת עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, במטרה לגשר על הפערים מול החרדים ולהגיע להסכמות

משבר חוק הגיוס נמשך: יו"ר ועדת חוץ וביטחון יולי אדלשטיין זומן לפגישה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו שתתקיים הערב (שלישי), בניסיון נוסף לגשר על הפערים מול החרדים ולהגיע להסכמות על חוק הגיוס. בעקבות הזימון, אדלשטיין ביטל פגישה מתוכננת עם נציגי ארגוני המילואמניקים.
הפגישה של נתניהו ואדלשטיין מגיעה על רקע המחלוקות מול המפלגות החרדיות סביב חוק הגיוס, יום לפני ההצבעה בקריאה טרומית על החוק לפיזור הכנסת. מוקדם יותר היום זקן מועצת חכמי התורה של ש"ס, הרב משה מאיה, לקח צעד אחורה בנושא ופרסם כי עדיין לא התקבלה החלטה בנושא מצד המפלגה.
"להוי ידוע כי בחודשים האחרונים נמנעתי מלהביע עמדה בכל הקשור לחוק הגיוס, מפאת רגישות הדברים. והנה נציגי הציבור הי״ו יושבים על המדוכה בעניין חשוב וגורלי זה וכשיגיע הדבר לכלל מעשה, ידונו בעניין ותתקבל ההחלטה בישיבת מועצת חכמי התורה" נאמר. "חבר המועצת הגר״ש מחפוד שליט״א הוסיף את חתימתו וכתב: וזאת התורה לא תהיה מוחלפת".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו