סער מודיע: "נקיים ישיבת ממשלה מיוחדת, נגיב לבריטניה"
שר החוץ גדעון סער הודיע על כינוס ישיבת ממשלה מיוחדת בעקבות הסנקציות שהטילה בריטניה על השרים סמוטריץ' ובן גביר, והבהיר שישראל תגיב באופן רשמי וחד.

גדעון סער (צילום: אריה ליב אברמס, פלאש 90)
שר החוץ גדעון סער התייחס במסיבת עיתונאים לסנקציות שנוקטת ממשלת בריטניה נגד השרים בצלאל סמוטריץ' ואיתמר בן גביר, והתחייב לתגובה רשמית מעמיקה מצדה של ישראל.
דברי השר סער, צילום: לע״מ
"עודכנו על החלטת בריטניה לכלול שניים מהשרים שלנו ברשימת הסנקציות הבריטיות," אמר סער. "זו שערוריה שנבחרי ציבור וחברי ממשלה נתונים לצעדים מסוג זה."
הוא הוסיף כי שוחח על הנושא עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, והודיע בנחרצות כי "נקיים ישיבת ממשלה מיוחדת בתחילת השבוע הבא כדי להחליט על תגובתנו להחלטה הבלתי מקובלת הזו."
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנוLIVE
עכשיו בשידור חי i24 : גל תקיפות בלב טהרן
3 תגובות - 3 דיונים
מיין לפי
1
ישיבת ממשלה מיוחדת
ישראלית אזרחית | 10-06-2025 15:56
1. כדאי שתבדקו מה עשו השניים , שזכו ביחס הזה. 2. נא לא לפגוע בכל אזרחי ישראל.
2
זו שערוריה, שנבחרי...
שירי מנתניה | 10-06-2025 16:10
זו שערוריה, שנבחרי ציבור וחברי ממשלה הם בן גביר וסמוטריץ.
3
להתמודד עם המפלגות...
שירי מנתניה | 10-06-2025 16:14
להתמודד עם המפלגות החרדיות באמצע מלחמה, אתם לא מסוגלים להתמודד, אז תתמודדו עם האומה הבריטית המתאבדת, שנמצאת באיסלאמיזציה על סטרואידים???