מבזקים
סרוגים

בירושלים לא מאבדים תקווה: "רוצים לראות 11 אלף אדומים"

אחרי ההפסד המתסכל במשחק הראשון של גמר הפליאוף בהפועל ירושלים מסתכלים קדימה אל המשחק השני בבית בארנה: "רוצים לראות 11 אלף אדומים"

שמחה רז | חדשות סרוגים
י"ד סיון התשפ"ה
בירושלים לא מאבדים תקווה: "רוצים לראות 11 אלף אדומים"
בירושלים לא מאבדים תקווה: "רוצים לראות 11 אלף אדומים" צילום: מכבי תל אביב נגד הפועל ירושלים | צילום: עודד קרני איגוד הכדורסל

אחרי ההפסד המתסכל  למכבי תל אביב אמש (שני) במשחק הראשון של גמר הפליאוף בהפועל ירושלים  מסתכלים קדימה אל המשחק השני בבית בארנה, מאמן הקבוצה יונתן אלון אמר אחרי המשחק: "אנחנו צריכים לבוא ביום חמישי לארנה ולראות שם 11 אלף אדומים, נצטרך לדאוג שמה שהיה במשחק המפורסם נגד א.א.ק אתונה ייראה כמו מסיבת גן, ונהפוך את הסדרה הזו. אנחנו יכולים".

אמש מכבי תל אביב ניצחה במשחק הראשון בגמר הפליאוף 88:91 את הפועל ירושלים אחרי יותר מ-30 שינויי הובלה, ואחרי שחזרה מפיגור 11 נקודות. הקלאסיקו שמתקיים לראשונה מאז 2007 בגמר הבטיח וקיים, ואנחנו לא מסוגלים לחכות כבר ליום חמישי.

חצי גמר הפלייאוף: דרמת ענק בין הפועל ת"א וירושלים
חצי גמר הפלייאוף: דרמת ענק בין הפועל תצילום: חצי גמר הפלייאוף: דרמת ענק בין הפועל ת

בשבוע שעבר משחק העונה בין הפועל תל אביב להפועל ירושלים ביד אליהו הסתיים בדרמה אדירה בסיומה עלתה הפועל ירושלים לגמר. ברבע השלישי הצליחו התל אביבים לברוח ל-17 הפרש, אבל הירושלמים חזרו ברבע האחרון בקאמבק מהסרטים והשוו את התוצאה לשוויון 81 1:09 לסיום.

ת"א לא הצליחה למצוא את הסל ובהתקפה הבאה, הובר העלה את ירושלים ליתרון 24 שניות לסיום. ים מדר השווה את התוצאה 9.8 שניות לסיום. ובהתקפה האחרונה שלשה של הארפר העלתה את הירושלמים ל-86:83 ושלחה אותם לגמר.

הפועל ירושלים ליגת העל בכדורסל מכבי תל אביב