דיווח: ישראל תוקפת בתימן - סרוגים

דיווח: ישראל תוקפת בתימן

שעות בודדות לאחר שצה"ל הורה על פינוי מיידי של שלושת הנמלים המרכזיים בתימן בשליטת החות'ים, דיווחים על תקיפה ישראלית של חיל הים באל חודיידה

חדשות סרוגים
דיווח: ישראל תוקפת בתימן
  תקיפות בתימן, ארכיון

שעות לאחר התרעת הפינוי של דובר צה"ל: כלי תקשורת המזוהים עם המורדים החות'ים בתימן מדווחים הבוקר (שלישי) על תקיפות בעיר חודיידה.

בתימן מדווחים כי התקיפה לא מבוצעת על ידי חיל האוויר. ישנם דיווחים כי התקיפה מבוצעת על ידי חיל הים.

אמש, בשעת לילה מאוחרת פרסם דובר צה"ל התרעת פינוי לכל הנמצאים בשלושת הנמלים המרכזיים בשליטת המיליציה החות'ית בתימן — נמל ראס עיסא, נמל אלחודידה ונמל א-צליף.

בהודעה נאמר כי "נוכח השימוש שמבצע ארגון הטרור החות'י בנמלים למטרות צבאיות ולביצוע פעולות טרור, אנו קוראים לכל הנמצאים בשטחי הנמלים הללו להתפנות באופן מיידי ולהתרחק מהן – וזאת עד להודעה חדשה."

עוד באותו נושא

מתקפת פתע: צה"ל הורה על פינוי מידי לנמלים בשליטת החות'ים


10

זו הפעם העשירית בה ישראל תוקפת בתימן מאז 7 באוקטובר. התקיפה התשיעית התרחשה ב-28 במאי, כאשר חיל האוויר תקף את נמל התעופה הבין-לאומי בצנעא בירת תימן.

פרטים נוספים בהמשך 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו