חדשות בעולם

איראן באיום חסר תקדים: "נגיב באופן נחרץ"

שר החוץ האיראני עראקצ'י, שיגר היום איום חריף למדינות אירופה ואמר: "זכרו את דבריי, איראן תגיב באופן נחרץ לכל הפרה של זכויותיה"

((צילום: Matyas Rehak / שאטרסטוק))

שר החוץ האיראני עראקצ'י אמר היום (שני) בכינוס ישיבת מועצת המנהלים של גרמניה, צרפת ובריטניה, כי "האירופאים עומדים על סף טעות אסטרטגית גדולה".

"לאחר שנים של שיתוף פעולה טוב בין איראן לסבא"א, אשר סיים טענות מוטות בנוגע לתוכנית הגרעין השלווה של איראן בהחלטה, ארצי הואשמה שוב באי ציות", אמר. "במקום לפעול בתום לב, שלוש המדינות האירופיות נקטו בגישה מוטה נגד איראן במועצת המנהלים של סבא"א, כאשר הן נקטו באותה התנהגות פסולה בשנת 2005, התוצאה הייתה לידתה דה פקטו של העשרת אורניום באיראן".

בכיר איראני משגר איום לישראל: "נחשוף בקרוב"

"האם שלוש המדינות הללו באמת לא למדו לקחים בשני העשורים האחרונים?" לסיום הוא שיגר איום: "זכרו את דבריי, איראן תגיב באופן נחרץ לכל הפרה של זכויותיה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

11
מיקי
09.06.25

מה האיום ? תבכו ?

הצטרפו אלינו