חדשות

אחות החטוף התפוצצה: "הוא הצטלם בזמן שאנשים נאנסו!". צפו

אחות אחד הנרצחים במסיבת הנובה תקפה את יאיר גולן וטענה: "משפחות התחננו שהוא יעזור להם – הוא אמר שהוא לא יכול". גולן מטעמו מסר: "אני לעולם אכבד משפחות שכולות"

אחות החטוף התפוצצה: "הוא הצטלם בזמן שאנשים נאנסו!". צפו
צילום: (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

תמר תשובה, אחותו של ברק דוידי שנרצח במסיבת הנובה, התפרצה היום (שני) במהלך דיון בכנסת ותקפה את יאיר גולן: "את מי יאיר גולן הציל? איך היה לו זמן להצטלם בזמן ששחטו ואנסו אנשים? משפחות התחננו שהוא יעזור להם – הוא אמר שהוא לא יכול. מה זה כל השקרים האלה? הייתה פה בגידה. לאנשים קשה לשמוע את זה. תפסיקו להתעלם מזה – זה לא מחדל".

X2Twitter.com_BuSfwCoq_YvBHyDi_270p
X2Twitter.com_BuSfwCoq_YvBHyDi_270p| צילום: צילום: ערוץ הכנסת

מטעם יאיר גולן נמסר:‏ "הדבר היחיד שכואב לי זה שלא יכולתי להציל יותר באותו יום ארור. אני מחבק את כל משפחות השכול ומשפחות החטופים. מחזק את כל מי שניצל משדות הקטל של הנובה בהם הייתי בשבעה באוקטובר. שיקומכם, החזרת החטופים, סיום המלחמה – זו משימתנו הלאומית.

עצוב לי מאוד שישנם גורמים קיצוניים ואלימים שמנצלים את כאבם הטהור של המשפחות על מנת להפיץ קונספירציות ושקרים, ולמנוע הקמת ועדת חקירה ממלכתית שתחשוף את האמת על ה-7 באוקטובר. אני לעולם אכבד משפחות שכולות, ואני בז למי שמנצל את כאבן".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

494
272
טל
10.06.25

חמאס קיבל איזור מפורז 8 שעות. זה בגידה של ראשי הצבא והשב"כ. אין תירוץ אחר. לגבי יאיר גולן נראה שהיה חלק. הוא היה מוכן עם צלם ומדים . מי שרוצה להציל אנשים בא במה שהוא לובש ובלי צוות צילום. נראה כאילו הוא התכוננן לקמבק שלו... זו דעתי

1
אתם רואים למה ביבי מונע וועדת חקירה לכול
10.06.25

כי הוא נהנה להסית את הסתומים נגד צהל. ביבי גידל מימן והאמין לחמאס ולחברו סינואר עד להתקפה. צריך לחשוף את הפרטים של שקרן כמוך והביא לך תביעה ישר הבייתה.

271
אברהם
10.06.25

בוגד על מלא בזמן הצילום המחויך נאנסו ונירצחו וצעקו לעזרה אלפים ויהיר גולן הגיבור חיב לעצור ולהצטלם כגיבור וזה מה שענין אותו ויהיר גולן ממידע שהועבר אליו מהמרגל ידע בדיוק איפו בטוח ואיפור הקרבות ועובדה שעטור דרגות כמוהו בלי יריה אחת זה בגידה וכתם לכול החיים שסגן רמטכ"ל מתהדר בהצלת של לו נודעים עלום בשעת הטבח הנוראי היהיר גולן הצטלם באמת עים גיבור ובתמונה ניראים פניו של המציל האמיתי ברוכיאן עצובות עדיפות ונואשות ממש כפנים של מציל אמיתי ואילו הבוגד מחויך ושמח וטוב לב על מה החיוך מימה השיחה ובכלל הוא היחידי שהיצטלם בזמן טבח נוראי מי חושב להיצטלם ברוכיאן שהציל כמויות לו היצטלם כי לו היה זמן להיצטלם וגם מחשבה על צילום לו עולה בראש נורמלי רק לבוגדים שחיפשו אליבי ורואים איך יהיר כול הזמן מתהדר בהיותו שיצא להילחם ואנחנו ישבנו בבית .ומי שיוצא להילחם נלחם ולא מסתתר ומצתלם

270
רן
10.06.25

זה לא רק צה"ל שחלק מקציניו השתיקו ואיימו להעניש תצפיתניות שהתריעו על האסון הצפוי. . זה גם רשויות הרפואה שהזניחו טיפול בפצועים. זה בשב"כ שניתן רישיון לאלפי מחבלים לתצפת ולרגל אחר ישובים בארץ. אילו שופטים שהתנהגו האימהות כלפי תומכי טרור,מסיתים,אנסים ודומיהם במשך עשרות שנים. גם לממשלה יש אחריות שלא דרשה רביזיה במערכות החלו שהזכרתי ונתנו לפקידי שלטון וקציני וקסנר להכתיב את המדיניות .

1
בקיצור רן עבד עם מוח של קיסם שיניים
10.06.25

כולם אשמים חוץ מהאחראי הראשי מר בטחון מממן החמאס וחברו סינואר במזומן , ולא לא צריך וועדת חקירה...

2
בקיצור
10.06.25

דיפ סטייט!