חדשות

פיצוץ בממשלה: "תן לי הישג אחד שלך"

בממשלה התפתח עימות פומבי בין שר האוצר בצלאל סמוטריץ' לשר הכלכלה ניר ברקת. ברקת האשים את האוצר בעקיפת משרדים, וסמוטריץ' השיב בתקיפות: "תן לי הישג אחד שלך!"

(ניר ברקת (צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90))

עימות חריף ופומבי התפתח בין שר האוצר בצלאל סמוטריץ' לשר הכלכלה והתעשייה ניר ברקת. הדברים נאמרו על רקע ביקורת של ברקת על התנהלות משרד האוצר, והתפתחו לחילופי האשמות קשים.

על פי הדיווח של עיתונאי כאן חדשות, מיכאל שמש, ה"קרב" החל כאשר ניר ברקת תקף את משרד האוצר, בטענה כי "נמאס לי מההתנהלות הזאת של האוצר שעוקף את המשרדים. אם הוא רוצה לנהל הכול לבד שייקח גם את הסמכות וגם את האחריות".

התגובה של שר האוצר בצלאל סמוטריץ' לא איחרה לבוא, והייתה חריפה במיוחד. סמוטריץ' תקף בחזרה את ברקת בשאלה ישירה ובוטה: "ניר, מה אתה מקשקש? תן לי השיג אחד שלך מתחילת הממשלה? ההישג היחיד שלך הוא לתקוף את שר האוצר. תציג בפניני הצלחה אחת שלך. כל היום דיבורים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

19
עידו
08.06.25

"כל היום דיבורים"? זה מאפיין את כל הממשלה הזו שרי הממשלה הזו טובים בדיבורים, בעיקר על נושאים שהם לא אחראים עליהם.

הצטרפו אלינו