חדשות

דיווח: זה החרדי שבנט הציע לו מקום ברשימה

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, ממשיך לבנות את מפלגתו החדשה לקראת הבחירות שייערכו ככל הנראה בחודשים הקרובים, ופנה לדמות חרדית מוכרת

דיווח: זה החרדי שבנט הציע לו מקום ברשימה
צילום: (צילום: יוסי אלוני / פלאש90)

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, מנהל בימים אלה מסע הסברה נרחב ברחבי העולם, במסגרתו הוא מפריך את הדיווחים השקריים נגד צה"ל ומדינת ישראל, על פשעי מלחמה בעזה. במקביל, נושא נוסף בו בנט מרבה להתבטא, הוא נושא גיוס החרדים, כשהוא כבר רמז לפני מספר שבועות שהממשלה בראשותו תכלול מפלגות מ"מברית המשרתים".

כעת מדווח, כי למרות הקמפיין שהוא מנהל נגד חוק הגיוס, בנט פנה לדמות חרדית בולטת והציע לה מקום ברשימה שלו לקראת הבחירות שייערכו ככל הנראה בחודשים הקרובים.

בנט השתמטות
בנט השתמטות| צילום: (צילום: רפי דלויא)

על פי הדיווח באתר החרדי 'בחדרי חרדים', בנט פנה באחרונה לאלחנן דנינו אביו של החטוף אורי דנינו הי"ד כדי שיצטרף אליו למפלגה. עוד דווח כי דנינו השיב לבנט כי כעת הוא אינו מעוניין להצטרף לפוליטיקה, אך הוא לא פוסל מהלך כזה בעתיד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

112
84
חרדה למדינה
06.06.25

הרב אלחנן דנינו - איש משכמו ומעלה בדבריו ובמעשיו ; רואים מי חינך את בנו רואי ז"ל.