החרדים ממשיכים לאיים: אחרי שדווח על ההנחיה שקיבל לעזוב את הממשלה, ח"כ משה גפני פתח הבוקר (רביעי) את ישיבת ועדת הכספים והתייחס במרומז לאפשרות של פיזור הכנסת.

"אני מתכבד לפתוח את ישיבת ועדת הכספים", אמר גפני בפתח הדיון – ומיד נעקץ על ידי ח"כ נאור שירי, שהוסיף: "האחרונה". בהמשך הח"כ מיש עתיד "הבהיר" כי התכוון לישיבה האחרונה "למושב זה, כמובן, לא?".
בשלב זה גפני השיב ואמר כי הוא "לא יודע, יכול להיות. זה לא דבר מופרך".

כאמור, הבוקר דווח כי בכירים ביהדות התורה התייחסו לפגישה שהיתה אמש עם יו"ר ועדת חוץ וביטחון יולי אדלשטיין, שלטענתם הייתה כישלון חרוץ. לפי הדיווח, גפני קיבל הנחיה לעזוב את הממשלה ולפעול לפירוקה. בנוסף, הרב לנדו הורה לחברי הכנסת של דגל התורה לתמוך בפיזור הכנסת.
בעקבות האיומים החרדים, מפלגות האופוזיציה – בהם יש עתיד, ישראל ביתנו והדמוקרטים – הודיעו כי יעלו בשבוע הבא למליאת הכנסת את הצעת החוק לפיזור הכנסת.





תגובות
אפשר לחשוב שבקואליציה אחרת תקבלו משהו אחר.
וואלה סבבה עשיתם פתח לשמאל רק שתדעו אם אתם מפרקים תממשלה זה יהיה לכם כתם לכול החיים תצטערו על זה עדיף לכם לשבת אם לפיד יאיר גולן ליברמן בבקשה בהצלחה
החרדים לא יעזבו, כל עוד ביבי ממלא את כיסיהם בכספי משלמי הארנונות והמיסים