ברקע איומי החרדים כי הם יפרשו מהממשלה בקרוב בשל חוסר ההתקדמות בדיוני חוק הגיוס, הכתב הפוליטי יובל קרני, טוען כי בכירים בליכוד מבינים היטב כי הולכים לבחירות. על פי הדיווח, תאריכי היעד הם סוף אוקטובר 2025; לכל המאוחר מרץ-אפריל 2026.
מוקדם יותר היום, בכירים ביהדות התורה התייחסו לפגישה שהתקיימה אמש עם אדלשטיין וטענו כי היא הייתה כישלון חרוץ, גפני קיבל הנחיה לעזוב את הממשלה ולפעול לפירוקה, כך דיווח עמית סגל. בנוסף, הרב לנדו הורה לחברי הכנסת של דגל התורה לתמוך בפיזור הכנסת.
נזכיר כי אמש, יו"ר מפלגת יהדות התורה משה גפני העביר בשעות האחרונות מסר חריף ללשכת רה"מ בנוגע לחוק הגיוס. גפני העביר ללשכת רה"מ מסר בשם גדולי ישראל הרב לנדו והרב הירש לפיה "אם עד היום בלילה אין התקדמות משמעותית בחוק הגיוס ההוראה היא להחריף את הצעדים מיידית".

במקביל, האיש החזק בגור מוטי בבצ׳יק נפגש עם יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ.





תגובות
סביר להניח שכל החומרים ה"סרוגים" באים מהביוב של מ"הארץ"
נצביע ליכוד למר ביבי נתניהו. ביבי ראש הממשלה הטוב ביותר בכל הזמנים. אנשי השמאל נגד חיילים ונגד המדינה. וביבי מנצח את כולם ובענק בע"ה.
ביבי הוא כישלון גמור. אם לא הבנת את זה עד עכשיו אתה פשוט מטומטם!
איזה עיוור אתה איזה כדורים אתה לוקח זו הממשלה הכי מושח וגרועה ממשלת חורבן שבראש מכניס המזוודות מקאטר
פיזור הכנסת על ידי החרדים, נתניהו היקר... קודם כל תקפיא את כל הכספים לחרדים, הם גם פוגעים בך וגם לא תורמים למדינה ולצבא, בבחירות הבאות תחרים את החרדים, תעשה קואליציה עם ליברמן, שהחרדים יתייבשו והתביישו, אוכלי חינם שלא מוכנים לשרת בצה"ל,
הלוואי!!!!! אבל לא יקרה, כבר לפני יותר מ 10 שנים נתניהו סרב לקואליציה עם ליברמן ובחר בקואליצית השתמטות. לא נראה, שנתניהו יבחר בליברמן אלא ימשיך את ההשתמטות כמו כל השנים.