מבזקים
סרוגים

הפרזנטור של טורנדו: "לשרוף את גופתו של אהרן ברק"

הפרזנטור של טורנדו: "אסור שיהיה לאהרן ברק קבר במדינת ישראל"

ז' סיון התשפ"ה
הפרזנטור של טורנדו: "לשרוף את גופתו של אהרן ברק"

הפרזנטור של חברת המזגנים טורנדו, אליהו יוסיאן, פרסם הבוקר (שלישי) פוסט ובו שיתף תמונה של נשיא בית המשפט העליון בדימוס אהרן ברק בכיסא גלגלים וקרא שלא להביאו לקבורה. יוסיאן כתב את דבריו תוך שיתוף ראיון של ברק לערוץ i24 בו הוא אמר שהוא עומד מאחורי האזהרה משפיכות דמים ומלחמת אחים ב"חזית הפנימית" כך לדבריו.

"בוקר טוב לאומה יהודית" כתב יוסיאן, "אסור שיהיה לו קבר במדינת ישראל. זה חילול עם ישראל, ארץ ישראל ומדינת ישראל. זה חילול מדינה יהודית. יש לשרוף את גופתו בעולם הזה ואת נשמתו בעולם הבא".

אהרון ברק: "לצערי הרב רואים בי אויב העם"
אהרון ברק: צילום: אהרון ברק:

יוסיאן: "יש בתוכנו זרם שפוגע באופן קשה ביותר במרקם האחדות של האומה"

נזכיר כי לאחרונה התחוללה סערה סביב מינויו של יוסיאן לתפקיד פרזנטור של של חברת המזגנים טורנדו וברשת נשמעו קריאות להחרים את החברה, בראיון לרדיו 'גלי ישראל' התייחס יוסיאן לתגובות שקיבל ואמר: "אין מה להתרגש, תקפו אותי כביכול אני נגד חילונים אבל אני עצמי חילוני ואני מתנגד לאותו מחנה הליברלי בלבד".

"לגופו של עניין" הדגיש יוסיאן, "יש בתוכנו זרם שפוגע באופן קשה ביותר במרקם האחדות של האומה היהודית. הם מגדירים את החרדים פרזיטים, את הכיפות הסרוגות משיחיסטים ואנשים כמוני 'פשיסטים ויהודונאצים'. ראינו כיצד הם מבצעים את כל הצעדים הכי אנטישמים כמו זריקת כסף על חרדים, ולכן צריך לשים ארבע עיניים על זרם הזדון הזה שלא יפגע באחדות האומה היהודית"

אהרון ברק אליהו יוסיאן טורנדו