במשטרה מעריכים כי פיצוץ הרכב בג'לג'וליה בשרון, היא לא חיסול פלילי, אלא תאונת עבודה של עבריינים שהובילו מטען והוא התפוצץ להם בשעת מעשה.

מפקד מחוז מרכז ניצב יאיר חצרוני סיים כעת הערכת מצב בזירה בג'לג'וליה, בה התפוצץ רכב ובו שני נוסעים שנהרגו מהפיצוץ.

"בתום בחינת גורמי מקצוע, לרבות קציני חבלה, מסתמן כי מדובר במטען חבלה שהיה בתוך הרכב ולא "הוצמד" בחלקו החיצוני ולפיכך ההערכה המקצועית כי מדובר עפ"י החשד ב "תאונת עבודה" והמטען הובל על ידם", נאמר בהודעת המשטרה.

2 גברים מתו במקום. ילד בן 10 נפצע

פראמדיק מד"א יונס חאג' יחיא וחובש רפואת חירום במד"א סאלח זאהרן שהגיעו לזירה, סיפרו:

"ראינו את הרכב בוער, תוך כדי פעולות הכיבוי ראינו 2 גברים כשהם מחוסרי הכרה ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלהם הייתה קשה מאוד ונאלצנו לקבוע את מותם במקום. מהמקום פינינו רוכב אופניים ילד כבן 10 עם חבלה בגפיים תחתונות מההדף ."