הלווייתו של התינוק רביד חיים גז ז"ל תתקיים היום (חמישי) בשעה 16:00 בהר המנוחות בירושלים. הוא ייקבר לצד אימו, צאלה גז הי"ד, שנרצחה בפיגוע הירי בברוכין לפני שבועיים.

כאמור, הבוקר דווח כי רביד חיים נפטר מפצעיו בבית החולים, שבועיים אחרי שנפצע בפיגוע כשאימו הייתה בדרכה לבית החולים ללדת אותו ונרצחה. "רביד היה מאושפז במצב קשה ביחידה לטיפול נמרץ יילודים בפגית מרכז שניידר לרפואת ילדים והצוות הרפואי טיפל בו במסירות כל העת ונלחם על חייו" נמסר מבית החולים שניידר. "לצערנו, למרות המאמצים הרבים, בית החולים נאלץ בשעות האחרונות לקבוע את מותו. אנו משתתפים באבלה הכבד של המשפחה".

יוסי דגן, ראש המועצה האזורית שומרון, ספד לו בכאב: "זהו רצח כפול! העולם צריך להזדעזע אנחנו דורשים תשובה ציונית ברורה של בניה ועוד בניה לזכרם של רביד וצאלה, אזרחי ישראל דורשים תמרון קרקעי צבאי בכפר ברוקין, והרס כל הבתים הלא חוקיים המסכנים את הנוסעים בכביש. לתדהמתנו זה עדיין לא קרה. אנחנו מחבקים את המשפחה ונהיה לצידם בכל מה שיצטרכו, עם ישראל כולו והעולם אבל על הרצח הברברי והנורא הזה".

מיטל בן יוסף, יו"ר היישוב ברוכין, הוסיף כי "היישוב ברוכין כואב ואבל על פטירתו של התינוק רביד חיים בן צאלה הי"ד. תינוק שהיה אמור להיוולד ולהגיע לעולם בשמחה ובציפייה גדולה, נשם הבוקר את נשימתו האחרונה לאחר שהיטלטל בין חיים למוות מאז יום לידתו לפני שבועיים בדיוק.מחבל ארור ושפל רצח אם ובנה יחד בניסיון למחוק ולהשמיד את עם ישראל.אנו לא נשתוק ולא נעצור – נמשיך ונכפיל את מפעל ההנצחה והתגובה שלנו לרצח המזעזע.נוסיף בניה והתיישבות ונרחיב את גבול החיים והקדושה. נבהיר היטב לכל אויבינו שאנו פה בנחלת אבותינו ונשאר פה לנצח!".