חדשות טלוויזיה

החידוש בעונה החדשה של חתונמי: פסיכולוגית החדשה תצטרף לצוות המומחים

בעונה החדשה של חתונה ממבט ראשון צפוי שינוי מפתיע. בעונה השמינית של התוכנית יהיו בצוות המומחית לא שלושה משתתפים - אלא ארבעה, עכשיו כשמצטרפת אליהם פסיכולוגית חדשה

החידוש בעונה החדשה של חתונמי: פסיכולוגית החדשה תצטרף לצוות המומחים
צילום: (צילום: ערן לוי)

באה לשכונה פסיכולוגית חדשה. לצוות המומחים של חתונה ממבט ראשון מצטרפת הפסיכולוגית ד"ר כלנית בן ארי. ד"ר בן ארי מגיעה במיוחד מלונדון. היא תצטרף למומחים המוכרים גלעד הורוביץ, יעל דורון ומעיין בוימן משיטה בעונה הקרובה של התוכנית.

הפסיכולוגית ד"ר כלנית בן ארי (צילום גולן קריאו) (הפסיכולוגית ד"ר כלנית בן ארי (צילום גולן קריאו))

ד"ר כלנית בן ארי היא מטפלת קלינית זוגית ומשפחתית, פסיכותרפיסטית, מרצה וסופרת, בעלת ניסיון של למעלה מ-25 שנה בתחום. היא מתגוררת בלונדון ומנהלת קליניקה פרטית בהמפסטד לזוגות ולהכשרת מטפלים. בעשור האחרון שימשה גם כיו״ר אימגו אנגליה, אחד המודלים הבולטים לטיפול זוגי.ד״ר בן ארי תגיע במיוחד לישראל לצילומי העונה החדשה.

תהליך המיון לעונה השמינית של חתונה ממבט ראשון בעיצומו והיא צפויה להצטלם בהמשך השנה. ההפקה עדיין מחפשת את הרווקים והרווקות שייצאו למסע ואולי גם יימצאו את אהבת חייהם.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
שרה
29.05.25

אחרי מה שהם עשו בעונה האחרונה ספק גדול אם מישהו ירצה לבוא

1
עמקה
31.05.25

לעולם לא נדע אהבה אינה מדע ואינה פסיכולוגיה ולא גרפולוגיה ולא אסטרולוגיה. לעולם לא נדע את סוד המשיכה ההדדית בעיקר לא של אלו שלא נולדו יפי תואר וגוף. ההתבוננות בזוגות נשואים מצביעה על אין סוף זוגות שאין הסבר מדעי לזוגיותם. לעיתים זה הריח לעיתים העיניים לעיתים החזה ולעיתים אין הסבר.