טעים ובריא: מתכון לסטייק חזה הודו עם קישואים
שירן שלו מכינה איתכם ארוחת צהריים קלה להכנה והפעם מתכון לסטייק חזה הודו עם קישואים, שמתאים להגשה עם פירה תפוחי אדמה. (סרוגים, מתכון לסטייק חזה הודו)

מתכון לחזה סטייק הודו עם קישואים (שאטרסטוק)
מתכון לסטייק חזה הודו עם קישואים
חומרים (4 מנות)
800 גרם סטייקים של חזה הודו
ק"ג קישואים
4 בצלים
4 כפות שמן זית
כוס ציר עוף
חצי לימון
כף רוטב סויה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
חותכים את הקישואים לאורכם, את הרצועות חותכים לאצבעות וחוצים אותם לאורך. את הבצלים חוצים ופורסים דק.
במחבת כבדה מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצלים עד להשחמה, מוסיפים את הקישואים מכסים את המחבת ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 5 דקות, מוסיפים את הציר ותבלינים (מלח, פלפל, פלפל לבן, פפריקה) ומבשלים חמש דקות נוספות. מסירים את המכסה ומחזירים לאש גבוהה עד לאידוי הנוזלים. סוחטים את הלימון ומוסיפים אותו לסיר.
מתבלים את הסטייקים בפלפל לבן, מטגנים אותם במחבת סטייקים במעט שמן במשך 2-3 דקות עד שהם זהובים ומוסיפים אותם לקישואים. מזלפים מעל מעט רוטב סויה, מפזרים פטרוזיליה על מצע הקישואים.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו