שקמה ברסלר מגיבה לסערה: "הסכנה ברורה ומיידית" - סרוגים

שקמה ברסלר מגיבה לסערה: "הסכנה ברורה ומיידית"

מובילת המחאה שקמה ברסלר מגיבה למינויו של האלוף דוד זיני לראש השב"כ, וכותבת: "הסכנה ברורה ומיידית. עלינו לוודא שהמינוי לא יצא לפועל"

חדשות סרוגים
שקמה ברסלר מגיבה לסערה: "הסכנה ברורה ומיידית"
  שקמה ברסלר (צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90)

מובילת המחאה שקמה ברסלר, הגיבה להודעה של נתניהו על מינוי של האלוף דוד זיני לראש השב"כ, וכתבה: "חשוב לזכור: ‏ההכרזה על מינוי זיני איננה ספין. ‏אם יצליח, נתניהו יעביר אותו. כדי לעצור את חקירת קטאר. כדי להמשיך מלחמת נצח. ‏הסכנה ברורה ומיידית. עלינו לוודא שהמינוי לא יצא לפועל".

נזכיר כי ביום חמישי האחרון, ראש הממשלה נתניהו הודיע על החלטתו למנות את האלוף דוד זיני לראש השב"כ הבא. האלוף זיני כיהן בתפקידים מבצעיים ופיקודיים רבים בצה"ל ובכללם: לוחם סיירת מטכ"ל, מג"ד 51 בחטיבת גולני, מפקד יחידת אגוז, מפקד חטיבת אלכסנדרוני, מייסד חטיבת הקומנדו, ומפקד פיקוד ההכשרות והאימונים ומפקד הגיס המטכ"לי.

במארס 2023 הכין האלוף זיני דו"ח עבור מפקד אוגדת עזה לבחינת אופן היערכות האוגדה לאירוע מורכב בהפתעה, בדגש על פשיטה בהפתעה, ולסמן תורפות.

במסגרת מסקנות הדו"ח, כתב זיני כי כמעט בכל גזרה ניתן לבצע פשיטה על כוחותינו בהפתעה.

 

עוד באותו נושא

בקואליציה חוגגים את התפטרות ראש השב"כ: "ברוך שפטרנו"


18

נזכיר כי יום קודם הודיעה היועמ"שית בעקבות פסיקת בג"ץ כי לראש הממשלה אסור למנות ראש שב"כ חדש עד לגיבוש הנחיות משפטיות חדשות. "בית המשפט קבע שראש הממשלה פעל במצב של ניגוד עניינים". כתבה בהרב מיארה.

"לכן עליו להמנע מכל פעולה הנוגעת למינוי ראש שב״כ חדש עד לגיבוש הנחיות משפטיות שיבטיחו את תקינות ההליך, הנחיות יגובשו בימים הקרובים".

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24: נתניהו בוושינגטון; עסקת חטופים על הפרק

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
217 תגובות - 166 דיונים מיין לפי
1
מי את בכלל...
יובל המבולבל | 25-05-2025 15:00
מי את בכלל פוסטמה
לזרוק את zיבי מהגג של עזריאלי
אין ברירה | 26-05-2025 13:23
]
כלום ושום דבר.
יוני | 26-05-2025 12:42
חיה בדמיון!
להכניס את zיבי וחרג'וקים ביביסטים לתאי גזים
אין ברירה | 26-05-2025 11:00
,
זו מצווה לשרוף ביביסטים באש הגיהנום
כל הכבוד לברסלר | 26-05-2025 10:55
למעוך את zיבי וחרג'וקים ביביסטים עם די - 9
אין ברירה | 26-05-2025 10:50
.
2
לשרה אסור אבל...
הארי | 25-05-2025 15:00
לשרה אסור אבל לבלסלב....מותר? היא רוצה להחליף את שרה....
ברסלר מייצגת את...
שירי מנתניה | 25-05-2025 15:18
ברסלר מייצגת את העם. שרה מייצגת את כת הביביסטים.
3
בושה מהדהדים את...
Ccccc | 25-05-2025 15:13
בושה מהדהדים את דברי הבלע של עזת המצח הייתה צריכה להשפט על האסון שהיא וחברים של בעלה כנראה הביאו עלינו.
אין על הימניים והמשיחיים
דן | 26-05-2025 14:28
מפרקים את המדינה. ומתגאים בזה. ערב רב
4
מה עם אורי וינדמן בעלך, גם הוא מתנגד?
מילואימניק בעבר | 25-05-2025 15:14
ממש אבירי הצדק והיושר. פחחחח.
ממשלת הפושעים ואתה מדבר על ייושר
עמוס | 26-05-2025 14:29
הימין בו.גד במדינת ישראל
5
צודקת בכל מילה. ממשלת...
יעל | 25-05-2025 15:20
צודקת בכל מילה. ממשלת נתניהו מזמן פשטה את הרגל וצריכה ללכת הביתה
6
בעצם קבלת המינוי...
שירי מנתניה | 25-05-2025 15:22
בעצם קבלת המינוי שלו, ראש השב"כ יצור במו ידיו משבר חוקתי. עליו להשמע לפסיקת בג"צ. אנשי השב"כ כפופים לחוק ולא יוכלו להכיר במרותו של ראש השב"כ, במידה ויהיה משבר חוקתי. בנוסף ראש השב"כ היוצא לא יוכל לחפוף אותו.
עוד גברור עם גפרור
ירמיה | 26-05-2025 14:38
שירי חכמה ממך בהרבה, מה לעשות. ימנים אלימים, יהודים רבניים נותרו מאחור, נשים חכמות ואמיצות מובילות ויובילו אותנו.
שירי, החוכמה שלך...
וואוו | 25-05-2025 17:37
שירי, החוכמה שלך שובאץ שיאים
7
מאיזה רחם הפוסטמה...
רונן | 25-05-2025 16:30
מאיזה רחם הפוסטמה הזאת יצאה?
8
באמת צריך לקבל...
שבתאי שמואלי | 25-05-2025 17:22
באמת צריך לקבל את האישור למינוי רק משיקמה. זה הפחד של השמאל שהאמת תצא לאור ואז כל מגדל הקלפים יתמותת ברגע .וזה ממש קרוב
9
תמותי שתהיה לך...
משה רבנו | 25-05-2025 17:28
תמותי שתהיה לך מחלה ללא מרפא סבל .
זו מצווה לשרוף ביביסטים באש הגיהנום
כל הכבוד לברסלר | 26-05-2025 10:52
10
שירי מנתניה... אני גר...
משה רבנו | 25-05-2025 17:30
שירי מנתניה... אני גר קרוב אלייך...בה לך להרגיש 25 ס''מ מבטיח לך שאת מאותו רגע מעיפה את ברסלר מחייך. תגיעי השמימה לעננים מבטיח לך.
11
לברבלר משעמם בחיים.תקחי...
אני | 25-05-2025 17:36
לברבלר משעמם בחיים.תקחי את גולן ותמצאו תעסוקה ותעזבו אותנו מיכם
12
חלאה שמאלנית מטונפת...
כהנא צדק | 25-05-2025 17:40
חלאה שמאלנית מטונפת את הסכנה הכי גדולה למדינתנו ומאחל לך את כל היסורים שיש בעולם
13
את הסכנה הכי...
אלי חזן | 25-05-2025 17:47
את הסכנה הכי גדולה תמותי כבר .מתי תמסרי את נישמתך מתיייי?
14
גברת שיקמה את...
יוסף | 25-05-2025 17:59
גברת שיקמה את עדיין לא ראשת ממשלה לשימחתי תחזרי לפרופורציות ותרגיעי
15
שוב משמיעה את...
מממ | 25-05-2025 18:19
שוב משמיעה את קולה הגיע הזמן שתשבי בבית ותסתמי
16
חייבים לסתום לה...
סלומון | 25-05-2025 18:21
חייבים לסתום לה את הפה לתמיד
אל תדאג. בסוף...
פפפ | 25-05-2025 20:34
אל תדאג. בסוף תקבל שיתוק בפרצוף החנזירי שלה
חבל שבמקום להקשיב...
מיכל | 25-05-2025 20:05
חבל שבמקום להקשיב למה שהיא אומרת עסוקים בלשנוא אותה. איך בדיוק היא מהווה סכנה? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
17
עוד אחת
גדי | 25-05-2025 18:23
פוסטמה חושבת שהיא יודעת הכל
18
זה כבר אבסורד...
י | 25-05-2025 18:25
זה כבר אבסורד למה שלא יצרפו אותה לקבניט היא מומחית לענייני ביטחון היא ידעה שלא יהיה צבא וחיל אויר ב7 לאוקטובר
19
מישהו הזיז את...
קורקודיליו בומברדיליו | 25-05-2025 18:28
מישהו הזיז את הגבינה ,החולדה צורחת והשיירה עוברת
חבל שבמקום להקשיב...
מיכל | 25-05-2025 20:04
חבל שבמקום להקשיב לדבריה עסוקים בלשנוא אותה. איך בדיוק היא מהווה סכנה? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
20
שקמה ברסלר את...
פינ | 25-05-2025 18:35
שקמה ברסלר את הסכנה. די להסתה. במקום כל ההפגנות והרס המדינה לכי להתנדב בבתיה"ח.
איך בדיוק היא...
מיכל | 25-05-2025 20:03
איך בדיוק היא מהווה סכנה? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
21
הסכנה הגדולה למדינה...
אבנר | 25-05-2025 18:37
הסכנה הגדולה למדינה אלה פשיסטים כמוך כמו יאיר גולן כמו בודי כמו אולמרט ועוד כמה שרצים מההקפלניסטים .
שקמה חתיכת ...
רקפת שדה | 25-05-2025 19:04
שקמה חתיכת פרצוף ממש מפלצת כבר לחמאס אין פרצוף כל כך מפלצתי כמוך. את וכל מובילי המחאה כל השנים רוצים להפיל את ביבי לא יעזור לכם חלאות אדם תלכו כפרה על ביבי על בן גביר. יותר נעים להסתכל על יגאל עמיר הוא לא מפלצת כמוך וכמו יאיר גולן ובטח הוא גם לא נאצי ועוכר ישראל כמוכם.
22
שקמה יקרה שהימין...
ארז | 25-05-2025 18:41
שקמה יקרה שהימין יצא לרחובות וכל השמאל יראה את זעם הקיפוח לא יהיה מי שיעזור ויעצור אותם הימין נדלק לאט אבל לא ניתן לכיבוי תפינמו לפני שיהיה מאוחר חבל על המדינה היפה שלנו
רק אהבה למדינה,...
שירי מנתניה | 25-05-2025 18:46
רק אהבה למדינה, מוציאה אנשים לרחובות. לכן הימין לא יצא לרחובות.
23
כולה מינו ראש...
נוי | 25-05-2025 18:49
כולה מינו ראש שב"כ ....
24
בתמונה היא פותחת...
בנציון | 25-05-2025 18:59
בתמונה היא פותחת פה גדוללל
היא אשמה בזה...
מיכל | 25-05-2025 19:53
היא אשמה בזה שצלמו אותה באופן לא מחמיא? מה הסיבה לשנאה לשקמה ברלסר? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
25
להשליך אותה לכלא...
לחלח | 25-05-2025 19:04
להשליך אותה לכלא עם המחבלים הרוצחים
למה? היא מימנה את...
מיכל | 25-05-2025 19:51
למה? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
26
שרמיטה אשכנזייה את...
הסנדק | 25-05-2025 19:04
שרמיטה אשכנזייה את צריכה זי"ן מזרחי שירגיע אותך יזבלה
למעוך את zיבי וחרג'וקים ביביסטים עם די - 9
אין ברירה | 26-05-2025 10:54
.
27
גברת את מאוסה...
מאיר | 25-05-2025 19:06
גברת את מאוסה העם בז לך לכי לישון
למה היא מאוסה? היא...
מיכל | 25-05-2025 19:47
למה היא מאוסה? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
את המיץ של...
ימני הדוק | 25-05-2025 19:39
את המיץ של הזבל חלאה אלפן דהייא
28
מישהו התבלבל באוניברסיטה,האוייב...
אורנה | 25-05-2025 19:09
מישהו התבלבל באוניברסיטה,האוייב שלנו זה החמאס וכל מדינות הפרוקסי,די להלחם בממשלה,זה מחליש את כולנו,אם באמת טובת המדינה חשובה לך ולחבריך,אז די מספיק להסיט ולשבש לכולנו את החיים
איך בדיוק היא...
מיכל | 25-05-2025 19:46
איך בדיוק היא מהווה סכנה? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
29
שפחה ברסלר היא...
רואה חשבון | 25-05-2025 19:11
שפחה ברסלר היא הסכנה המיידית למדינת ישראל, לחיילי צה"ל וליהודים
איך בדיוק היא...
מיכל | 25-05-2025 19:46
איך בדיוק היא מהווה סכנה? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
30
יש לה ביטחון...
ששי | 25-05-2025 19:13
יש לה ביטחון עצמי מופרז
יש לה שריטות...
פפ | 25-05-2025 20:31
יש לה שריטות במוח אוכל חזירים
31
שפחת ברסלר או...
אאא | 25-05-2025 19:17
שפחת ברסלר או שקמה באוקטובר גייס 5
על סמך מה...
מיכל | 25-05-2025 19:35
על סמך מה כתבת את הדברים. האם שנאה הוא הנימוק היחידי ? כיון שעל הטבח ב 7/10 אחראי בנימין נתניהו שמימן את החמאס. כיון שלשכתו של בנימין נתניהו, מומנה על ידי קטאר. מדינת אויב. תומכת חמאס. כלומר: בגידה בלשכה של נתניהו. נתניהו מנסה למנוע חקירה בנושא, לכן תכנן לפטר את רונן בר, ולכן ממנה את דויד זיני. ממה חושש נתניהו? האם גם הוא בוגד? את זיני- מינה נתניהו בניגוד לפסק דין. אתה יודע מה היו עושים לך אם לא היית.מקיים פסק דין? תובעים אותך על ביזיון דין. היית מקבל קנס/כלא. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית. ממה הוא פוחד? השנאה שנתניהו יצר בעם, מונעת מלראות את מעשיו. הוא סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בסיכול טרור. מה נסגר איתו? הוא נגד המדינה? אז אם נשנא את שקמה או את השמאל או את הערבים, נתעלם מהשאלות הללו. וזה מה שנתניהו רוצה. לכן הוא משניא. היהדות היא "ואהבת". בוא לא ניפול בפח של "ושנאת"
32
אישה חכמה... עילוי...
מומחה למה שקורה בארץ | 25-05-2025 19:24
אישה חכמה... עילוי .
השקמה באוקטובר לא...
אסף | 25-05-2025 20:16
השקמה באוקטובר לא יהיה לך צבא. סגרת את המתקפה בלילה סוער עם סינוואר?
33
סמרטוט ריצפה של...
קפלן | 25-05-2025 19:24
סמרטוט ריצפה של החמאס!!! איך ידעת 7/10 לא נשכח ולא נסלח!!!
34
פסיכופטית מופקרת ...
עשו עלינו בנט | 25-05-2025 19:25
פסיכופטית מופקרת
35
מעבר לסכנה הברורה,...
מיכלמיכל | 25-05-2025 19:27
מעבר לסכנה הברורה, בנימין נתניהו לא ציית לפסק דין. מה עושים לאזרח שלא מציית לחוק? בנימין נתניהו הוא אזרח. איך עוברים לסדר היום כשראש ממשלה מרשה לעצמו להיות מעל החוק? בנימין נתניהו הוא ככל אזרח. יש שוויון בפני החוק. מהו אזרח שפועל בניגוד לחוק? וראש ממשלה?
36
מתעקשים לגייס חרדים
מיכל | 25-05-2025 19:34
אבל את הדתיים הלאומיים רוצים במלחמה הזאת רק בתור בשר תותחים ותו לא! תקרת זכוכית בגובה מטר.
37
חבל לא הלכת...
ימני הדוק | 25-05-2025 19:38
חבל לא הלכת במקום קינדה חלאת המין האנושי פרצוף של חנזיר עוכרת ישראל
38
שקמה מטורפת לחלוטין...
אמיר | 25-05-2025 19:45
שקמה מטורפת לחלוטין וצריך לעצור אותה על הסתה
39
לדעתי גם נתניהו...
מיכל | 25-05-2025 19:50
לדעתי גם נתניהו אשכנזי. איך תציע לו לפתור את אשכנזיותו? מה יש לך נגד שקמה? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו. היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
40
שונאת ישראל !...
נו ! | 25-05-2025 19:59
שונאת ישראל !
את הפרצופה...
גאולה עמירה | 25-05-2025 20:06
את הפרצופה המפלצתית הזאת שקמה צריך לקנות סלק ירוק ולהגיד את הפסוק ותסתלק השונאת של ביבי והמדינה מארץ ישראל והשם ישמידה . אמן ואמן
41
עלינו לוודא שתסתמו...
יע | 25-05-2025 20:00
עלינו לוודא שתסתמו כבר.אתם לא תחליטו מי יהיה
42
איך בדיוק היא...
מחכל | 25-05-2025 20:02
איך בדיוק היא מהווה סכנה? היא מימנה את החמאס? בלשכה שלה התרחשה בגידה? את הלשכה שלה ממנה קטאר? בנימין נתניהו מנסה למנוע חקירה בפרשת קטאר, על ידי פיטורין של רונן בר, החוקר, ומיניו של זיני, שלא יחקור. אם אתה היית נאשם, היתה לך פריווילגיה לפטר את החוקר שלך או להחליט מי יחקור אותך? ממה פוחד נתניהו? שיגלו שהוא בוגד? נתניהו סגר את יחידת צלצל. יחידה שהתמחתה בטרור. קצת מוזר לא? ראש ממשלה פועל נגד המדינה. בנימין נתניהו מנע הקמת וועדת חקירה ממלכתית בנוגע לזוועות ה 7/10. ממה הוא פוחד? זה שהוא אחראי על הזוועה זה ברור. תפקידו שם את האחריות עליו. הוא ביקש מקטאר לממן את חמאס. לא שקמה. נתניהו מינה את זיני, בניגוד לפסק דין. אזרח שלא מקיים פסק דין הוא עבריין. גם כשאזרח הזה הוא ראש ממשלה. זיני לא יחקור את.פרשת קטאר. כתה היית יכול למנות מישהו שלא יחקור אותך על עבירה שבצעת. השאלות המטרידות לגבי נתניהו מתמסמסות, כשהוא מפנה אותנו לשנוא אחד את השני. שונאים את שקמה, את השמאל, את משפחות החטופים ושוכחים שיש ראש ממשלה, שמינה את אוריך, למרות שאוריך נכשל בסיווג ביטחוני וחשף אותו לסודות הכמוסים ביותר. שוכחים שלשכתו בגדה. סיכנה את ישראל. שהוא מנסה למנוע חקירה. אז בוא נתמקד בתמצית היהדות שהיא "ואהבת" ולא ניתן לנתניהו להשליט עלינו את ה"ושנאת" שלו.
מחבל אתה עדין...
עופר | 25-05-2025 22:00
מחבל אתה עדין שואל איך היא מחבלת ? תגיד את אינפנטיל . אהה אידיוט שימושי
43
דיי נמאסתם תפסיקו להתערב...
לך | 25-05-2025 20:03
דיי נמאסתם תפסיקו להתערב בכל מינוי שבא מהממשלה.אתם לא תחליטו מה ומי יהיה.
44
הבעיה בדרך המינוי...
איריס | 25-05-2025 20:06
הבעיה בדרך המינוי לא באיש. למעשה ביוב הרס לו את האפשרות למינוי מכובד למטרת הטרלה. אל תיתנו לו לסובב אותכם.
45
שיקסה עם תווי...
היהודי | 25-05-2025 20:08
שיקסה עם תווי פנים של קצינת אס.אס אנחנו יודעים שמה שבאמת מפחיד אתכם ואת האחים שלכם בקפלן זה שעם ישראל ישמור על יהודותו ודתו אבל זה בלתי נמנע כי ככה החליט השם יתברך.
46
תמשיכו לעצום עיניים...
האמת כואבת | 25-05-2025 20:09
תמשיכו לעצום עיניים ולתמוך בבוגד עד שהמדינה תלך לאבדון
47
מה קרה עוכרת...
יהודי עם יהדות | 25-05-2025 20:09
מה קרה עוכרת ישראל לבעל הבוגד שלך לא יהיה איך להזיק לעם ישראל? ממש כואב לערב רב שעם ישראל ינצח. יימח שמך ושם זכרך סתומה עם תוווי פנים של קצינת אסאס.
48
אוסף גיבוב של...
היהודי | 25-05-2025 20:12
אוסף גיבוב של עוכרת ישראל שמגינה על על שונאת ישראל מובהקת שמדברת על שנאה. חחחחח האירוניה התאבדה כל כולך 'נאה לעם ישראל ולבחירתו , גם גבלס נעסה לעשות את התעמולה הזולה שלכם.
49
יצחק עמית עבריין...
היהודי | 25-05-2025 20:15
יצחק עמית עבריין בניה מינה את עצמו לנשיא העליון אז בית המשפט העליון הוא עבריין עוכר ישראל שדואג לנוחבות ונותן להם דלת פתוחה אבל סותם את הפה להורים שכולים. תמשיכו ,עם ישראל מגלה את הערב רב ממשיכי הנאצים.
50
אתם הסכנה. צחנה...
עם ישראל חי | 25-05-2025 20:25
אתם הסכנה. צחנה של קפלן
51
שקמה ברסלג סכנה...
יוסי תימני | 25-05-2025 20:26
שקמה ברסלג סכנה לישראל ממה פוחדת שלכ יהיו לה חברים בשבכ מגעילונת
52
סכנה אך ורק...
שקמה היצאנית | 25-05-2025 20:34
סכנה אך ורק לבוגדת עצמה, כבר לא יהיה ראש שב"כ שיאתרג את הפשעים שלה ושל חבריה הפושעים שהביאו עלינו טבח
53
יותר דומה לשידה...
יוסי | 25-05-2025 20:36
יותר דומה לשידה מאשר בן אדם המכשפה לא תירגע עד שהמדינה תחרב
54
שקרה ברסלר...
BDS | 25-05-2025 20:42
שקרה ברסלר אדם שנוא עוכר ישראל בשרות חמס ואוייבנו ובאמת את מזכירה נשים הגרמניות ששכיכבו בסטלאג -גסטפו- ההיסטורה תשפוט אותך ואת שותפייך כולל מפלגת הדיקטטורים של יאיר גולן הלא שפוי
55
נוכלת ...
רוחמה | 25-05-2025 20:54
נוכלת
56
תגידי את הזויה!...
א.א. | 25-05-2025 20:56
תגידי את הזויה! לא נבחרת לייצג את המדינה ואת רק מחרבת אותה. דיי! תרגיעי!
57
את ודומייך הם...
שמרית לוי | 25-05-2025 20:59
את ודומייך הם אסון שקרה לעם שלנו.
58
אם ימנו אותו...
דני | 25-05-2025 21:36
אם ימנו אותו בספטמבר לא יהיה לבּיבי צבא. אה את זה כבר עשו הפושעים האלה
59
ברור שקמה את...
ממ | 25-05-2025 21:39
ברור שקמה את הסכנה הברורה והמיידית..מקוה שיכנבו לך חיידקים במכון לתוך גרונך ויחסלו אותך המיידית...טינופת ..
60
אי אפשר לשקם...
ממ | 25-05-2025 21:41
אי אפשר לשקם אותך שקמה את מקרה אבוד
61
מתי האנטישמית האנרכיסטית...
שזזדדב,ב,ב, | 25-05-2025 21:51
מתי האנטישמית האנרכיסטית אוהבת ערבים שרוצחים יהודים תעוף לנו מהעיניים
62
הסכנה הברורה והמיידית...
הטהעעהאבאבע יהינ | 25-05-2025 21:52
הסכנה הברורה והמיידית זו שפחה ברסלר הזונה האנטישמית
63
את מדבר על...
כופר | 25-05-2025 21:56
את מדבר על סכנה??????
64
ברכות והצלחה לאלוף...
יוסי סימון | 25-05-2025 21:59
ברכות והצלחה לאלוף דוד זיני!
65
זיני =77=אודך אלוהי...
* | 25-05-2025 21:59
זיני =77=אודך אלוהי עוד נגיסה ????
66
לא יותר מפלאיי...
חחיאממ | 25-05-2025 22:24
לא יותר מפלאיי ב..
67
למה ?!?!
JJ | 25-05-2025 22:26
סרוגים, למה לתת במה לחלאה הזאת ?
68
סתמי ...
צג | 25-05-2025 22:26
סתמי
69
ביום שנגיע לבתים...
אדם | 25-05-2025 22:35
ביום שנגיע לבתים של כל המפלצות המסיתים האנרכיסטים של השמאל אז נראה איך אדברו.עוברים כל גבול.
70
לדעתי הסכנה המיידית...
שי קורן | 25-05-2025 22:44
לדעתי הסכנה המיידית היא אחרת …….
71
אשפוז בכפייה !...
דודי | 25-05-2025 23:04
אשפוז בכפייה ! חולה במחלה מסוכנת.
72
האישה עם הוורידים...
יונה עטרי | 25-05-2025 23:06
האישה עם הוורידים הבולטים שאינשאאלה יתפוצצו לה בפרצוף העצבני שלה זאת שצרחה כמו משוגעת שלביבי לא יהיה צבא
73
למה שהמינוי לא...
גלי | 25-05-2025 23:08
למה שהמינוי לא יצא לפועל...אחז בך הפחד מגילוי האמת? וואו איזה לחץ את וחברייך נמצאים
74
אשה בונה הפצ"רית...
ירמי | 25-05-2025 23:13
אשה בונה הפצ"רית הורסת אשה בונה הרועצת לממשלה הורסת אשה בונה שיקמה פאטמה ברסלר הורסת שרה בונה ביבי מלך
75
היועצת לא מנהלת...
יסק | 25-05-2025 23:47
היועצת לא מנהלת את המדינה.
76
רק במדינה שלנו,...
המילואימניק | 26-05-2025 0:05
רק במדינה שלנו, בעלי תפקידים שמונו רוצים לנהל את המדינה עפ"י מוסכמות שבנו לעצמם עם השנים ולא נבחרי הציבור שנבחרו לצורך כך האם זה נשמע תקין? איך ניתן להתקדם בטכנולוגיה, כלכלה וכו' שהנבחרים בבחירות נחסמים ע"י הפקידים
77
שיקמה את מטורפת...
יגאל | 26-05-2025 0:24
שיקמה את מטורפת את צריכה שיקום ואישפוז בכפייה בדחיפות. יומך יגיע בקרוב ותשבו בתא עם פשפשים זמנכם עבר אתם זן לשימור
78
חולת נפש .אישפוז דחוף. כניראה...
חיים | 26-05-2025 0:31
חולת נפש .אישפוז דחוף. כניראה בעלה שבשבק. סימם אותה./הוא יודע למה/ סאת פרופסורית.טוב שהיה בורא לעולם.
79
שןב פעם המפחידה...
ישראלית | 26-05-2025 1:08
שןב פעם המפחידה הזו יצאה מתחת לרדאר..התפלאתי איפה היא מתחבאת...בחיי דרקולה...
80
שקמה שקמה כנראה...
יוגב | 26-05-2025 3:26
שקמה שקמה כנראה בבית לא מקבלת ולא גומרת מה יהיה גם על אדם שהוא בצבא גנרל מלכלכים בגלל שביבי בחר בוא מה יהיה אולי אתם רוצים לנהל את המדינה גברת פרופסור המשוג עת אם בעלך לא לא יכול עלייך מעניין מה עושה שם בשבכ
81
אישה מוזרה ...
יובל | 26-05-2025 5:10
אישה מוזרה
82
שקמה את סכנה...
חיחי | 26-05-2025 6:16
שקמה את סכנה לעם ישראל וארץ ישראל.
83
למה כל נפיחה...
מישהו | 26-05-2025 6:32
למה כל נפיחה של האשה הרעה הזאת צריכה לזכות לכותרת?!?!
והיא נותנת נפיחות...
דר פרצינו | 26-05-2025 8:18
והיא נותנת נפיחות בלי עין הרע
84
למה אתם מביאים...
רן יהב | 26-05-2025 6:47
למה אתם מביאים אותה? למה בדיוק היא קשורה ? את היא מעניינת ? מ-2015 ברחובות כל פעם בנושא אחר משהוא אולי לא בסדר איתה ?
85
חחחחחח - די...
תמיר גן | 26-05-2025 6:53
חחחחחח - די להביט בתמונה כדי להגיע לאבחנה כל. מקצוען יגיד לך מה הבעיה
86
פרשת כאן ,...
נורית ג. | 26-05-2025 7:00
פרשת כאן , את כל הסיסמאות שהשמאל מטפטף לנו ללא הפסקה מדצמבר 2022.... במטרה לשנות תודעה! נא להפעיל חשיבה עצמאית וביקורתית
87
ברור ברור ברסלב...
דוד ישראל | 26-05-2025 7:01
ברור ברור ברסלב . את יודעת הכל יותר טוב . הקצין המשיחי הזה עם המלא ילדים .הקיצוני הזה המתנחל הזה .אסור בשום,אופן שיגיע לשבכ !!!!!!!!!!!! חובה מלחמת אזרחים על זה נכון ? אולי כך תצליחו לראות גופות בירקון כמו שהבוס שלך אהוד רוצה . חבורת מחבלים שכמוכם !
88
היית מתה. זיני...
ימין חזק שולט | 26-05-2025 7:07
היית מתה. זיני ימונה לראש השב"כ על אפך וחמתך במקום הקודם הכושל והמסוכן האמיתי לבטחון ישראל. ראינו זאת באוקטובר לא? ולמה מי את בכלל? שבי בשקט לפני שתגרמו חאסון הבא חלילה .
89
הזיה. הם רוצים...
דמתי דניאל | 26-05-2025 7:17
הזיה. הם רוצים שרוב העם יהייה חוטבי עצים שואבי מים שלהם. דרום אפריקה של שנות השישים. תפקיד בכיר יאושר רק אם אתה לבן שמאל חילוני כופר ורצוי שתישרוף עצים וצמיגים בקפלן ויותר משובח באילון.
90
שקמה ריקבון שכמותך...
סיון | 26-05-2025 7:36
שקמה ריקבון שכמותך אלוואי שתהיי חקירה ממלכתית על הטבח אלוואי מעוררת בחילה שכמותך ????
91
שקמה ריקבון שכמותך...
סיון | 26-05-2025 7:36
שקמה ריקבון שכמותך אלוואי שתהיי חקירה ממלכתית על הטבח אלוואי מעוררת בחילה שכמותך ????
92
הסכנה הברורה היא...
רן | 26-05-2025 7:51
הסכנה הברורה היא את וחבריך. די כבר הרסתם אותנו
93
שקמה וחבריה...
צוק | 26-05-2025 8:02
שקמה וחבריה , אתם וכל השמאל הרסתם את המדינה, בזכותכם החמאס פתח במלחמה , אתם החלשתם את צה"ל, ההפגנות, הרוע הסרבנות הקפלנסטים, לצערי אתם הרוצחים האמיתיים, אז תעופו לנו מהעניים ותנו לנו לנהל את המדינה ולנצח
94
חחח הטירוף חזר...
אורי | 26-05-2025 8:08
חחח הטירוף חזר לחיים. מתי היא תלמד שנפלו על האדם הלא נכון. ביבי שם קצוץ על כל המחאה כשהמטורללת בראשה.
95
חייבת גופות הירקון,...
מירית | 26-05-2025 8:08
חייבת גופות הירקון, הבוס אמר
96
הופה חזרה לך...
הבוס | 26-05-2025 8:16
הופה חזרה לך הפטריה..... תחזרי לחור שהתחבאת בו גועל נפש , בזבוז של חמצן
97
היא רצינית.... נראה...
דן | 26-05-2025 8:23
היא רצינית.... נראה שהיא לא מבינה עד כמה היא הזויה
98
הם רוצים שמאלנים...
אלון | 26-05-2025 8:26
הם רוצים שמאלנים אשכנזים משלהם מה לא ברור שישרת את הצרכים שלהם כמו שיש בבגצ בפרקליטות היועמשית ואיפה לא
99
גועל נפש, פח...
גיא | 26-05-2025 8:31
גועל נפש, פח אשפה. היה טוב עד עכשיו שלא שמענו ממנה.
100
חחחח היא אפילו...
אורי 3 | 26-05-2025 8:59
חחחח היא אפילו משתמשת במילים של זיני. מלחמת נצח. חולת נפש עם קבלות. עוד כמה שנים היא תכנס לבית אבות סיעודי ושם ילבישו לה טיפול והיא תריב עם אחרים על השלט של המזגן.
101
שיקסה ברסלר,מנוולת, מקומך בכלא כלבה בוגדנית
זיני עלייך | 26-05-2025 9:07
כלבתא שמאלנית,מסיתה,מדיחה ובוגדנית.
102
השקמה הזאת לא...
רפאל | 26-05-2025 9:15
השקמה הזאת לא מבינה לא מבינה שתמו ימי שליטת השמאל ובקרוב מאוד גם ימי הבג"ץ תמשיכו ככה ותשימו לב נגד מי אתם נלחמים.
103
מי את בכלל...
אבי פרדס כץ | 26-05-2025 9:17
מי את בכלל קרציה תעזבי את הארץ או לעזה אפס
104
זבל אנושי ...
אוריאל | 26-05-2025 9:23
זבל אנושי
105
תמשיכי לצעוק...
אנונימי | 26-05-2025 9:28
תמשיכי לצעוק ולצעוק העם מאף בכם באמירות שלכם בושה וחרפה
106
ימח שמכם הרסתם...
יצחק | 26-05-2025 9:45
ימח שמכם הרסתם את המדינה ואתם עוד מתלוננים מחריבי העם
107
מובילת ההרס והחורבן...
יצחק | 26-05-2025 9:46
מובילת ההרס והחורבן מצורעת
108
שיקמה רצוי שידעו...
עם ישראל חי וקיים לנצח | 26-05-2025 10:14
שיקמה רצוי שידעו בעם ישראל כל הציבורשאת כלומניקית מה את מחשיבה מעצמך מה את אומרת רצוי לעצור את המנוי של זיני כאילו מדובר בעבריין מועד כיצד עדינות ממך מזו שמתנהגת בבריונות כאילו המדינה שלך אהי תירגעי קפלניסטית שמה שעשית עד עכשיו בשנתיים האחרונות זה קרע ולא הצלחת בזה קחי בחשבון שאנחנו אלה שבחרו בימין זההרוב העם ואתם קומץ שעשו בלגן במדינה היות ואין לכם לא דין ולא דיין כי אין לנולא משטרה ולא ביתמשפט ראוים אתם מנצחים את הפריצה הזאת לנו יש סבלנות עוד כמה חודשים תרגישו שאתם כלום מה שנקרא אוויר את איש ברוטלית שמעלימים עיין ממנה ולך נראה שזה יישאר כך תמשיכי לחיות בחלומות שאין להם מציאות בבחירות הבאות אתם כבר תהיו כל השמאל עם בני המיעוטים מקסימום חמישים מנדטים הגיע הזמן שתירגעי את כלום וזה מה שאת את צריכה לדעת שלא יעזור לכם כלום עברו הימים שהיינו העבדים של ההורים שלכם זיני היה גם היה ראש השב"כויהלה כפפי לנו מהעינים
109
מי את בכלל...
יום ירושלים לאוהבי המדינה הנאמנים לה | 26-05-2025 10:24
מי את בכלל מי סופר אתכם סבלנות לא רחוק הזמןשיעברו חוקים כי תהיה רפורמה ואת יודעת למי כי אנחנו הרוב שלא סופר אתכם תיצעקי כמה שאת רוצה לא יעזור לכם תיצתידו בעורכי דין כי כל מה שעשיתם בשנתים האחרונות יבדקו שיבשתם לעם ישראל את החיים ועל זה תצטרכו לבוא למשפט בעזרת ה" את וכל הגוורדיה שלך רק תידעי לך שזיני היה ראש השבכ כי אף אחד לא סופר אותך זוזי מהדרך ביבי המלך קובע
כל מילה בסלע...
בתשבע | 26-05-2025 11:14
כל מילה בסלע עופי לנו מהעניים
110
יסק לא נשאר...
לא תנצחו אותנו נבחרנו כחוק | 26-05-2025 10:34
יסק לא נשאר לבדיחה הזאת מיארה שביבי יעיף אותה כמו טיירה זה עיניןשל משהו כמו שבועיים ואז תיראו איך הפרופסורית מויצמן מגמגמת כל מה שאתם מעוללים לביבי יתהפך עליכם תיפול עליכם אימתה ופחד אבינו שבשמים רואה הכל
111
אדריכלית השיקמה באוקטובר....
עומר | 26-05-2025 10:38
אדריכלית השיקמה באוקטובר. נקמה של ילד קטן עוד לא ברא השטן
112
שקמי את עצמך...
דור ישוב | 26-05-2025 10:42
שקמי את עצמך מיד .לא קובעת כלום.את אשה ככל הנשים ללא פריויליגיה .עשי לביתך ..
113
ירדה למחתרת ועלתה...
רומי | 26-05-2025 10:51
ירדה למחתרת ועלתה ממנה. חיזרי לשם נועדת אינך חשובה מראת ומתנהגת כמו גבר . רוצהכסא וכסף חבל לא תגיעי לשם את ללא ערכים
114
מה עשה זיני...
צופה מהצד | 26-05-2025 11:03
מה עשה זיני עם הדוח שלו ? למה לא העביר לראש הממשלה? או לפחות לאיזה פלדשטיין?? זה יהיה ראש השבכ ???הוא לא העיר את ראש הממשלה הכושל ביותר בתולדות המדינה, הוא לא משך בדש מעילו! וכל זה במרץ 23 כאשר כל גורמי הביטחון לרבות השר גלנט התריעו בפני ראש הממשלה הכושל ביותר בתולדות המדינה על סכנה ברורה מיידית ומוחשית למדינת ישראל!
115
שקמה ברסלר עוד...
ציפי טנג'י | 26-05-2025 11:10
שקמה ברסלר עוד לא נבחרת לראשות הממשלה וגם לא תבחרי. את רוצה לטרפד כל פסיק של הממשלה ואת צועקת דמוקרטיה...לכי תבררי עם בכלל מה קרה למדינה עלנו בגלל אנשים כמוך
116
מספיק לספר סיפורים...אתם...
ציפי טנג'י | 26-05-2025 11:18
מספיק לספר סיפורים...אתם באמת מסדרים את האמת לפי הראש ההזוי שלכם
117
אני תוהה איך...
ליבלה | 26-05-2025 11:22
אני תוהה איך זה יהיה לעשות שמאלנית. שקמלה מתי יש מצב ל...
118
איזה פה מוצץ...
היט דה רוד ג'ק ! | 26-05-2025 12:33
איזה פה מוצץ יש לה.. גרון עמוק.
119
על אפך ועל...
נ.א | 26-05-2025 12:37
על אפך ועל חמתך - זו החלטת הריבון וכך יהיה ואם צריך יהיה ריסון משמעותי של מורדי קפלן!
120
מי את בכלל!??!?!?!
יוני | 26-05-2025 12:42
שמישהו יכניס אותה למעצר מונע!!!
121
תראו איזה פסיכים שמאלנים יש בתגובות
ספייק | 26-05-2025 12:43
כמה אתם אפסים, אין דברים כאלה!
122
שקמה את מפחדת...
יצחק חי | 26-05-2025 12:47
שקמה את מפחדת שיחליפו את ראש השבכ ויזרקו אותך לכל הרוחות זה הפחד שלך מסיתה כבר לא
123
טפו עלייך מיץ...
דוד | 26-05-2025 12:55
טפו עלייך מיץ של הzבל מסיתה מס'1
124
לזרוק את zיבי מהגג של עזריאלי
אין ברירה | 26-05-2025 13:22
125
ומכשפה לא תחיה...
דגל כוזב | 26-05-2025 13:39
ומכשפה לא תחיה
126
שקמה הכוזרית האנרכיסטית...
איתי | 26-05-2025 14:04
שקמה הכוזרית האנרכיסטית את ממשיכה דרכם של הדור הראשון שחטף ילדים מזרחיים ומכר אותם בעבור בצע כסף וכן ביצוע ניסיונות רפואיים עד מוות תמורת כסף אמריקאי, והיום את וחברייך הכוזרים רוצים למכור אותנו לחמאס, ולאלה שמכחישים את השואה שנעשתה למזרחיים מדוע שמו חיסיון על שואת המזרחיים עד שנת 2071,
127
אז תבקשי מבעלך...
צ'רצ'יל וינסטון | 26-05-2025 14:20
אז תבקשי מבעלך שימנע את המינוי
128
מה את גברת...
מירי | 26-05-2025 15:21
מה את גברת וורידי צוואר ואגרוף מונף ורונני ידעתם.לכאורה,שאנחנו לא ידענו באוקטובר 23?????? ביוב.
129
האשכנזים מתנגדים למינוי...
סינוארובסקי | 26-05-2025 15:40
האשכנזים מתנגדים למינוי מזרחי. רק המזרחים מכירים את הערבים. לבטחון ישראל חייבים מזרחי. האשכנזים נכשלו בהבאת שלום ובטחון.
130
חייבים מפקדים וגנרלים...
גיא | 26-05-2025 16:35
חייבים מפקדים וגנרלים התקפיים שינצחו את האוייב ברסלר שחורה משחור העם בחר ימין לא אותך
ב 1933 העם...
תלם | 26-05-2025 16:54
ב 1933 העם הגרמני בחר במפלגה הנאצית. נכון, בישראל נבחר הימין שהמית עלינו שואה.
131
זה מה שקורה...
ספיר | 26-05-2025 16:58
זה מה שקורה בדיקטטורות. אתה רוצה לחיות במדינת קים ג'ון און! אין גבול לטימטום.
132
מי זו בדיוק...
רוני | 26-05-2025 17:46
מי זו בדיוק
133
מה ברסלר מקשקשת,...
אודי בן | 26-05-2025 18:00
מה ברסלר מקשקשת, ומה מבינה בביטחון שאומרת שאלוף זיני הוא סכנה? הוא שהתריע חצי שנה על חשש להתקפה. אם היה זיני במקום רטנן בר לא היה 7/10.
134
עוד לא מבינה...
השיקמה באוקטובר | 26-05-2025 19:01
עוד לא מבינה איפה היא חיה. בטוחה שהיא הרוב.
135
חקי חיון היא וכל...
חקי חיון | 26-05-2025 19:03
חקי חיון היא וכל שאר הפרוגרסיבים נזקג שכמותה בעולמנו אכן סכנה איומה.נוראה.ברורה ומיידית
136
הוא לפחות לא...
משיח | 26-05-2025 19:27
הוא לפחות לא ימכור אותנו כמו בן זוגך.
137
צודקת ובגלל זה...
ירוק | 26-05-2025 20:42
צודקת ובגלל זה חייבים לחסל אותך עוכרת ישראל תומכת חמאס יימח שמך וזכרך
138
שיקמה אני לא...
גדעון מ | 26-05-2025 20:52
שיקמה אני לא ביבי ולא הייתי מעולם. אתם הסכנה המיידית לעם ישראל. יום אחד יצאו הדברים ויתגלו ואז כולם ידעו איך את ושכמותך הבאתם אותנו ל 7/10
139
שאולי ...
קפלן לא להפריע זיני תכיף מגיע | 26-05-2025 21:33
שאולי
140
לצערי ברסלר צודקת...
ציוני ימני | 26-05-2025 21:43
לצערי ברסלר צודקת לחלוטין..למרות שזיני ידע שכרגע נתניהו מנוע מלמנות איש שב"כ וקיבל עליו את התפקיד משמע זיני לא שונה מנתניהו במוסר וערכים
הפעם ברור....
ציונית שמאלנית. הפעם ברור. ברסלר ירדה | 26-05-2025 22:10
הפעם ברור. ברסלר ירדה מהפסים
141
כל מי שיוצא...
ימין אמיתי | 26-05-2025 21:46
כל מי שיוצא נגד ברסלר הוא איש לא מוסרי ואיש ללא ערכים..ברסלר ה' ייברך אותך על כל מעשייך למען הדמוקרטייה כן יירבו כמוך בישראל
142
מי שהוא שאל...
ישראל | 26-05-2025 22:21
מי שהוא שאל מה את חושבת פוסטמה.אשה המנוולת ביותר תרדי לנו מהצוואר .
143
רואים שאתם מפחדים...
חיים | 26-05-2025 23:29
רואים שאתם מפחדים כי אם ימונה זיני לא יהיה מי שידליף לכם כנראה
144
אכן,את סכנה ברורה...
פיפוץ | 27-05-2025 0:36
אכן,את סכנה ברורה ומידית
145
שקמה באוקטובר ,את...
רועי אהרוני | 27-05-2025 1:24
שקמה באוקטובר ,את מיעוט תפנימי וזה לא רצון העם .
146
לא להתבלבל. מי...
מרים | 27-05-2025 1:50
לא להתבלבל. מי שגרם ל- 7 באוקטובר זה יריב לוין שגרם לאנדרלמוסיה נוראית במדינה והסכת הדעת של כל הרשויות מהדברים החשובים באמת.
147
השמאל לא יעלה...
קיפי | 27-05-2025 5:31
השמאל לא יעלה , תהיי רגועה
148
הפכנו למדינה שמותר...
פה פה | 27-05-2025 5:34
הפכנו למדינה שמותר בה הכל. רק בגלל כסף. כל השמאל למינהו תמתינו לבחירות ותנסו להשפיע. ככה לא תצליחו להגיע לשום מקום. מלבד מלחמת אחים. שגם בה אתם תפסידו. תודה
149
מי את בכלל...
שוקי אשר | 27-05-2025 7:48
מי את בכלל
150
למה כי קוראים...
גדי | 27-05-2025 8:15
למה כי קוראים לו זיני ??? כי הוא יכול למנוע 7 באוקטובר הבא ? . לכי חפשי מי ינענע אותך
151
פשוט מאוד לגרש...
רותם | 27-05-2025 9:01
פשוט מאוד לגרש את האשה הזאת מהמדינה לפקיסטן או אפגניסטן שתמרר להם את החיים.
152
כמו שאמר קוסטה...
שכן | 27-05-2025 9:06
כמו שאמר קוסטה המיליונים בכיס שלה
153
הסכנה של התל...
אורית | 27-05-2025 9:13
הסכנה של התל אביבים שספרדי חרדל"י עם משפחה ברוכת ילדים יהיה ראש השבכ... הבנתם את זה??... זה שהוא 40 שנה היה מפקד ביחידות מיוחדות ואחראי על מבצעים מיוחדים-זה לא הבעיה של הערב רב... בע"ה יהיה גם יהיה. תל אביב תתהפך
עם הדעות שלו...
יהודה | 27-05-2025 11:39
עם הדעות שלו הוא סכנה לאנושות כולה
154
י.ש.ו מהרה ...
שמעיה | 27-05-2025 10:16
י.ש.ו מהרה
155
האישה המסוכנת ביותר...
ברסלרי | 27-05-2025 11:20
האישה המסוכנת ביותר במדינה, מדברת על סכנות. ביום שהיא תתנדף לכל הרוחות, יהיה טוב יותר למדינה שלנו.
156
כמה שטחיות ורגשי...
ניץ | 27-05-2025 11:28
כמה שטחיות ורגשי נחיתות...
157
חתיכת בהמה ידעת...
יהודה איש קריות | 27-05-2025 12:46
חתיכת בהמה ידעת לישון מצויין כשהאלוף זיני חירף את נפשו וימים ולילות היגן על ביטחון המדינה כל חטאו הוא שיש לו כיפה על הראש ושראש הממשלה הנבחר לא כמו כלומניקית שכמותך נובחת כל היום אז צסתמי טת הפה ןתחזרי למאורה שאת גרה בה
158
עלינו לוודא שהמינוי...
חיסול השמאל | 27-05-2025 13:02
עלינו לוודא שהמינוי יצא לפועל. עוכרת ישראל ימח שמך על סטרואידים. הנמינוי תקין ויצא לפועל אם תילחמו אנחנו נבעיר את נמדינה נגדכם. חיסול השמאל ההזוי
159
רפרמה משפטית ?...
יהודי | 27-05-2025 14:11
רפרמה משפטית ? תקשורת? חטופים? נציב?נשיא עליון? מעניין שום דבר לא טוב? אולי פשוט אתם חוששים שיגלו מה עשיתם עד היום? חדא לא ציינתי 3 תיקים ולא משתמטים כי דבריםמתגלים כלא היו וזה דאגתכם ועוד עפ נציג צהל כ"א רוב משתמטים אינם חרדים ולא שמענו מילה מנציגיכם לאט יופשט עורהכם ותתגלה האמת דעו כי סוף האמת לנצח
160
"בספטמבר לא יהיה...
Daniel Junior | 27-05-2025 22:20
"בספטמבר לא יהיה לכם צבא" - יש סכנה גדולה יותר מכל מה ששקמה מייצגת? שקמה מעוניינת בעוד 7 באוקטובר. מדוע היא הופכת לחדשות? מקומה בבית האסורים! מי שלא מבין מדוע הרצי הלוי מונה ב"מחטף", לא מבין את אירועי ה 7 באוקטובר. בהצלחה לראש השב"כ החדש האלוף זיני. הסכם הגז של מיארה הוא הסכם לא חוקי (חוק העונשין תשל"ז-1977, סעיף 97ב') שעבר בהליך לא חוקי (ללא אישור הכנסת). הכשרת 'מרי אזרחי' (אין מחאה ללא הפרעה לסדר הציבורי) - דבר שאיננו חוקי בעליל. חוק הוא חוק - ה"כובע" של מיארה הוא למעשה משואה! נותרנו עם פטריוטים ובוגדים, כאשר הפטריוטים הפכו ל"זן נכחד". בני "פרומפטר" גנץ - הוא עלבון לאינטליגנציה.
161
שנאה ברסלר ...
דוד | 28-05-2025 16:18
שנאה ברסלר
162
די "אכלו לי...
בת | 29-05-2025 15:39
די "אכלו לי שתו לי". לכל אחד מותר לאמר מה דעתו על מינוי זה או אחר גם אם זה בניגוד לדעת הביביסטים, חובשי הכיפות או אנשי הימין. מדוע כל מי שאומר דבר בשונה לדעת הימין/אנשי הכיפות הסרוגות/המתנחלים וכדומה , הופך מיד לדעתכם לבוגד ומיד כל הקללות שניתן להעלות על הדעת מיד ניתכות על ראשו? איפה "אהבת חינם" שאתם מגלגלים עינים בתפילה לקיומה? מה הצביעוות הזו? תודו: אתם שונאים כל מי שחושב שונה מכם. אתם רוצים שהימין ישלוט עד סוף כל הדורות גם במחיר של פשע, שוחד הונאה וכו.
163
תגידו מי מקשיב...
שפוי | 29-05-2025 21:27
תגידו מי מקשיב לפסיכופטית השמאלנית הזאת
164
חשבו למנות את...
ששי | 30-05-2025 16:45
חשבו למנות את הסגן רונן בר בחוץ אפור קרמי זה כמוה נשק אם לא יעמוד לדין הבן שלה ואם לא יחקרו את מה בשדי תמן נעתר כל שני וחמישי לבגצ
165
אני הייתי מציע...
אביקול | 30-05-2025 19:48
אני הייתי מציע לה לא להתערב הרי פורסם שבעלה הוא איש שב"כ
166
סתמי כבר ,...
ממורמרת | 30-05-2025 20:01
סתמי כבר , נמאס לראות אותך , מסיתה , כנראה שיש סיבות למרמור שלך