מבזקים
סרוגים

אביה של שלהבת פס ליאיר גולן: "מוזמן אליי לשיעור היסטוריה"

איציק פס, אביה של שלהבת פס ז"ל שנרצחה בפיגוע ירי לפני 25 שנה, מגיב ליאיר גולן שהאשים את ישראל ברצח תינוקות בעזה: "מוזמן אליי לשיעור היסטוריה"

כ"ב אייר התשפ"ה
אביה של שלהבת פס ליאיר גולן: "מוזמן אליי לשיעור היסטוריה"
אביה של שלהבת פס ליאיר גולן: "מוזמן אליי לשיעור היסטוריה" צילום: (צילום: תומר ניוברג / פלאש90)

איציק פס, אביה של שלהבת פס ז"ל שנרצחה בפיגוע ירי לפני 25 שנה, מגיב ליאיר גולן שהאשים את ישראל ברצח תינוקות בעזה, ואמר כי הוא מזמין אותו לשיעור היסטוריה.

האב השכול פרסם תמונה של בתו התינוקת, וכתב: "מזהה התהליכים והתחביבים מוזמן אליי לשיעור היסטורי קצר בנושא "האמת מאחורי הרג תינוקות כתחביב". 

כאמור, אחרי הסערה שעורר בעקבות דבריו לפיהם "מדינה שפויה לא הורגת תינוקות כתחביב", יו"ר הדמוקרטים יאיר גולן, בוחר לתקוף את בני גנץ שגינה אותו ומנסה להסביר למה הוא התכוון.

לדברי גולן: "את השיטה של גנץ להתחנף לנתניהו, סמוטריץ' ובן גביר כבר ניסינו – והיא נכשלה. הכוונה בדבריי הייתה ברורה: המלחמה הזו היא מימוש הפנטזיות של בן גביר וסמוטריץ'. ואם ניתן להם לממש אותן, נהפוך למדינה מוקצית".

בני גנץ נגד יאיר גולן: "דברים קיצוניים ושיקריים"
בני גנץ נגד יאיר גולן: צילום: בני גנץ נגד יאיר גולן:

גולן המשיך וכתב: "הגיע הזמן שיהיה לנו עמוד שדרה מפלדה מחושלת – עלינו לעמוד על הערכים שלנו כמדינה ציונית, יהודית ודמוקרטית. לוחמי צה"ל הם גיבורים, שרי הממשלה מושחתים. צה"ל ערכי, העם ישר הממשלה עקומה. את המלחמה צריך לסיים, להחזיר את החטופים ולשקם את ישראל".

איציק פס יאיר גולן שלהבת פס