חדשות

בהלת ענק ברצועת עזה: "לא זוכרים דבר כזה"

בוקר של פאניקה ברצועת עזה בעקבות סדרת תקיפות מאסיביות של חיל האוויר. מדובר ככל הנראה בתקיפה הכי עצימה של צה"ל בחודשים האחרונים

בהלת ענק ברצועת עזה: "לא זוכרים דבר כזה"
צילום: (צילום: עבאד אל ראחים חאטיב/פלאש90)

צה"ל פתח הלילה בסדרת תקיפות עצימה על יעדי טרור בכל רחבי רצועת עזה. כתוצאה מכך, ערוצי התקשורת של ארגוני הטרור ברצועה מדווחים על כ-150 הרוגים ונעדרים מאז 2:00 בלילה ועד שעות הבוקר. התקיפות בוצעו בעיקר באזורים הצפופים של ג׳באליה ובית לאהיא, שם קיימים מאות יעדי טרור של הארגון הרצחני חמאס.

מדובר בתקיפה הכי עצימה של חיל האוויר הישראלי בעזה מאז חידוש הלחימה לפני כחודשיים. מטרת התקיפות של ישראל היא להבהיר לחמאס את רצינות כוונותיה של ישראל, ושללא התגמשות של ארגון הטרור חמאס, הלחימה תתעצם והתמרון הקרקעי יורחב משמעותית.

WhatsApp Video 2025-05-13 at 18.40.51
WhatsApp Video 2025-05-13 at 18.40.51| צילום: תקיפה בעזה. ארכיון

בעזה נשמעים הבוקר קולות של פאניקה ואומרים כי הם לא זוכרים תקיפות כאלה בחודשים האחרונים. בעזה גם מביעים חשש מהרחבת התמרון הצפוי של ישראל בשבוע הקרוב, שינחית על עזה מכה אנושה יותר בצורה משמעותית.

בתוך כך, בכיר ארגון הטרור הרצחני חמאס, באסם נעים, הצהיר אמש כי ארגונו מוותר על שליטה בעזה ביום שאחרי המלחמה. מדובר בהצהרה דרמטית שמוכיחה את ארגון הטרור הרצחני נמצא במצוקה גדולה ומוכן לשחרר הצהרות בכדי להפסיק את הלחץ הצבאי של ישראל.

בריאיון לסקיי הבריטי אמר נעים: "העברנו את ההצעה שלנו לגורמים בממשל האמריקני שבמסגרתה חמאס הביע נכונות לא להיות בשלטון בעזה ולהעביר את המושכות, אם המלחמה תגיע לסיומה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

26
22
אמא
17.05.25

רונן צור בבואה של ה"שמאל" הדוחה ריקני בור ורע. מנכס לעצמו בכל פעם נושא ומפלג פעם רצח רבין פעם לבנון פעם חפים עאלק שמאל ועאלק אוהבי אדם איכססססס