חדשות

גורמים צבאיים מודים: "זה כישלון שלנו"

בצה"ל מביעים חשש מכך שפיגוע הירי הרצחני בשומרון הוא לא אירוע נקודתי אל חלק ממהלך רחב יותר: "עובדים מסביב לשעון כדי להגיע למחבל ואל מחבלים נוספים"

גורמים צבאיים מודים: "זה כישלון שלנו"
צילום: צילום: דובר צה"ל

גורמים צבאיים מתייחסים לפיגוע הירי הרצחני בו נרצחה תושבי ברוכין צאלה גז ז"ל, ואומרים כי מדובר בכשלון משמעותי של הצבא.

הגורמים אמרו לכאן רשת ב' כי "כשמחבל רוצח אשה ופוגע בעובר שלה ובבעלה ואנחנו לא מצליחים למנוע זאת זה כישלון שלנו". הגורמים ציינו כי "אנחנו עושים הכול כדי שאירוע כזה לא יחזור, כולל מחסומים על פי צרכים מבצעיים והיכן שיש לכך תפוקה מבצעית. למקום הוקפצו שש פלוגות הכשרה – שזה שווה ערך לארבעה גדודים".

תיעוד פיגוע ברוכין
תיעוד פיגוע ברוכין| צילום: (תיעוד ממצלמות אבטחה)

הגורמים סיפרו כי "חיזקנו את מאמץ ההגנה, הכוחות יישארו עד שהתמונה תשתנה. הכוחות עובדים מסביב לשעון כדי להגיע למחבל ואל מחבלים נוספים".

הגורמים תיארו את הצעדים שננקטים למציאת המחבל: " אנחנו מנהלים מעקב ,פושטים על דירות, מנהלים כבר תקופה ארוכה מלחמת חורמה בשטחים גם באיתור אמצעי לחימה וגם במעצרי מחבלים עם תוצאות שלא היו לפחות עשר שנים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

15
10
היהודי
17.05.25

לא יעזור היחצ העלוב והנסיון הנואל להנדס את התודעה של העלוב בלוטו. מבחינתך הצלחת למגר עוד יהודיה ונתת יד חופשית לחברים שלך שאתה מגן עליהם מפני היהודים שמסרבים למות בשקט. מתפלל לה' שנזכה ובחיינו נראה את סבלך ביחד עם כל עוכרי ישראל.