מבזקים

נתניהו: "הולכים לקרות בעזה דברים שלא הכרתם עד היום"

לקראת הכרעה בעזה? ראש הממשלה נתניהו מספק הערב אמירה מעניינת לגבי מבצע "מרכבות גדעון שיחל בקרוב: "יקרו דברים שלא הכרתם עד היום"

נתניהו (צילום: מרים אלסטר פלאש 90)\ ((צילום: מרים אלסטר/פלאש90))

מה הוא רומז? ראש הממשלה נתניהו נפגש היום (שני) עם נציגי פורום פצועי המלחמה למען הכרעה וסיפק אמירה מעניינת על המלחמה בעזה.

במהלך המפגש, אמר נתניהו למשתתפים כי "בתוך ימים הדברים הולכים לקרות בעזה. יקרו דברים שלא הכרתם עד היום", כך על פי דיווח של עמיחי שטיין בערוץ i24News.

״אנחנו נכבוש את עזה והשליטה הביטחונית שלנו תיהיה שם לעד", הוסיף נתניהו. הפגישה ערכה שעה וחצי במהלכה רה"מ הקשיב לסיפורי הגבורה והפציעה של הלוחמים.

נתניהו חוגג את שחרור עידן אלכסנדר: "ממשלת ישראל מחבקת"

עוד דיווח שטיין הערב כי בישראל מבהירים הערב שרק החשש של חמאס מפני המבצע הישראלי הוא שהביא אותו לשחרר את עידן אלכסנדר.

"מקווים שהשחרור, יחד עם 'עדר הפילים' שבדרך לעזה (הכוונה למבצע שמתוכנן) והעובדה שטראמפ באיזור – יביאו עימם עוד עסקאות", אמר הגורם הישראלי והוסיף "חמאס לא ימרח אותנו, המו"מ יתנהל תחת אש, ואם חמאס לא יסכים למתווה ויטקוף – המבצע "מרכבות גדעון" לא ידחה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

39
משה שומרון
12.05.25

כל עוד לא מורידים את הגדרות בעוטף עזה ובמקביל ממשיכים בבניית גדרות באיו''ש לא מאמין לאף מילה של ראש הממשלה. ברגע שהממשלה התחילה להכניס סיוע לעזה היא היתה צריכה ליפול. ''ידיכם דמים מלאו''

הצטרפו אלינו