הכתב המדיני ירון אברהם, התייחס היום (שני) לשחרורו של החייל החטוף עידן אלכסנדר וטען: "מציע לכולנו ובעיקר למי שאין לו שום מקור בתחום להיזהר מאוד עם הפרשנויות הנחרצות והחלוטות. לאף אחד אין מושג אמיתי מה רוצה הנשיא ומה יעשה נתניהו. ספק אם שניהם עד הסוף סגורים על עצמם".
נזכיר כי החייל חטוף עידן אלכסנדר צפוי להשתחרר ב-18:30 מחאן יונס, כך מסר כעת גורם ביטחוני. עוד הוא מסר כי "השעות עלולות להשתנות, נעדכן ככל שנדע".
עוד באותו נושא
הישג לישראל: איראן חטפה מכה קשה מחיזבאללהחדשות סרוגים

בנוסף דובר צה"ל עדכן כי מסוק חיל האוויר ובו יעל אמו של עידן אלכסנדר ומספר אישים נוספים, המריא לפני מספר דקות משדה התעופה בן גוריון ועושה את דרכו כעת למרחב רעים.
תגובות
נשיא ארה"ב וראש הממשלה הכי טוב והכי חכם שהיה למדינת ישראל "לא סגורים על עצמם" . פרשן פח אתה. ואתם עם כל ההסתות שלכם כן סגורים על עצמכם. למה אתה מזהיר את החברים שלך? כי אתם פרשנים שקרנים ומסיתים ואתה יטדע את זה