חדשות המגזר

"הבית היהודי לא צריך הטפות מוסר מהרב סתיו"

בראיון לרדיו גלי ישראל תוקף בחריפות ח"כ בצלאל במוטריץ את הרב דוד סתיו בעקבות דבריו בנוגע לחוק הגיור. "אני מציע לרב סתיו ולרבני צהר להפנות את החיצים אל הליכוד ולא לבית היהודי, זאת עבודה קלה אבל לא נכונה"

"הבית היהודי לא צריך הטפות מוסר מהרב סתיו"
צילום: (Yonatan Sindel/Flash90)

בעקבות דבריו של יו"ר ארגון צהר הרב דוד סתיו שאמר כי "אסור שהבית היהודי תשב בממשלה שתקבור את חוק הגיור", תוקף אותו בחריפות ח"כ בצלאל סמוטריץ מהבית היהודי בראיון עם קלמן ליבסקינד ברדיו גלי ישראל ומציע לרב סתיו ורבני צהר לתקוף את הליכוד.

"לא חוכמה להפנות את החיצים כל הזמן אל הבית היהודי, הבית היהודי לא צריך הטפות מוסר מהרב סתיו על מה זה עם ישראל".

לדבריו: "אני רוצה לראות את הרב סתיו אוזר אומץ, תוקף את ראש הממשלה ותוקף את הליכוד. הרי מי שנכנע לדרישות החרדים, רוצה לבטל את החלטת הממשלה , מי שדורש כרגע להפקיע את משרד הדתות מהידיים שלנו ולהחזיר אותו לשליטה חרדית מסואבת כמו שהיתה בו הרבה מאוד שנים ולקחת אחורה את המהפכה שאנחנו התחלנו לקדם בקדנציה האחרונה זה הליכוד וראש הממשלה".

"אני מציע לרב סתיו ולרבני צהר להפנות את החיצים אליהם ולא לבית היהודי, זאת עבודה קלה אבל לא נכונה", חתם סמוטריץ'.

חדשות המגזר

00:00/00:00

תגובות

13
13
ליאור
14.04.15

החרדים הם אויב שלך והחילונים חברים? אתה בושה לגלקסיה. כמוך כמו בנט אותו אפס כפול.

12
האחד
14.04.15

"שליטה חרדית מסואבת..." - לא קצת נסחפת? מה קורה לאנשים היום? למה כל מי שפותח את הפה יוצאים כאלו "פנינים"? יראי חטא ימאסו - כנראה ימות משיח אכי"ר.

11
צודק, אחד שיודע
14.04.15

ש"ס נהגו ככנופיה במשרד הדתות. אסור להחזיר להם את המשרד מסוכן מסוכן. הם החרימו תלמיד חכמים מופלגים מהציונות הדתית ונתנו תפקידי רבנות לעסקנים חרדים. העדיפו את מצגר על פני הרב אריאל. וזו דוגמא קטנה למה שעשו בכל הארץ.