חדשות

ינון מגל מגיב: "התכוונתי שהדם על הידיים של נתניהו"

ינון מגל, מגיב בציניות לתלונה במשטרה שהגישו נגדו בחברת חדשות 12: "החלטתי ללכת צעד אחורה ולהתנצל בפני ערוץ 12 ואמנון אברמוביץ'"

ינון מגל |
ינון מגל | | צילום: (צילום: אריה ליב אברמס / פלאש90)

איש ערוץ 14 ומגיש תכנית הדגל של הערוץ 'הפטריוטים', ינון מגל, מגיב בציניות לתלונה במשטרה שהגישו נגדו בחברת חדשות 12, לאחר שאמר אמש בשידור כי אמנון אברמוביץ' אחראי לטבח השבעה באוקטובר וכי "הדם על הידיים שלו".

בתגובה, צייץ מגל בחשבון הטוויטר שלו: "במחשבה שנייה, ולמען הרגעת הרוחות, החלטתי ללכת צעד אחורה ולהתנצל בפני ערוץ 12 ואמנון אברמוביץ'. טעיתי. התכוונתי שהדם על הידיים של נתניהו".

חברת חדשות 12 הגישה תלונה למשטרה נגד איש התקשורת, ינון מגל, על הסתה לאלימות בגין אמירתו אמש בתכנית "הפטריוטים" בערוץ 14 לפיה פרשן חברת החדשות, אמנון אברמוביץ', הוא האשם בטבח 7.10 ודם הנרצחים הוא על ידיו.

בחברת החדשות אומרים כי נשקלים צעדים נוספים במישור המשפטי כלפי מגל. מחברת החדשות נמסר עוד: "מסע ההסתה של מגל ממשיך בלי כל מעצורים ובלא כל רסן. לא נעבור על כך בשתיקה".

כאמור, אמש בתכנית 'הפטריוטים' בערוץ 14, ינון מגל התפרץ בשידור חי כשהוזכר שמו של אמנון אברמוביץ', ואמר: "הוא אשם בטבח, הדם על הידיים שלו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

99
62
צופה מהצד
12.05.25

לאחר בדיקה נוספת גיליתי שביום טבח נתניהו ראש הממשלה לא היה אמנון אברמוביץ' והוא גם לא נשא בשום תפקיד כלשהו בממשלת החזירים כדאי לעדכן את המסית הגדול ינון מוגלה