ראש מוסדות 'תאיר נרי' הרב ניר בן ארצי, מתייחס לדיבורים שנשמעים בחודשים האחרונים לפיהם המלחמה בעזה והחזיתות הנוספת ברחבי העולם הן סימן לביאת המשיח, ואומר כי לא צריך לנקוב בסימנים ותאריכים שכן זה יכול לקרות בכל רגע.

במסר שהעביר בסוף השבוע האחרון, אמר הרב בן ארצי: "בורא עולם יגלה את מלך המשיח. בכל שנייה זה יכול לקרות. לא צריך לקבוע תאריכים. לא תאריך כזה ותאריך כזה. לא חג זה ולא חג זה. לא לקבוע תאריך. שלישי ככה רביעי ככה, ירד גשם או לא ירד גשם. לא פסח ראשון ולא פסח שני. זה יכול לקרות בכל רגע. גם עכשיו. אחכה לו בכל יום שיבוא. כך כתוב".

הרב בן ארצי קרא: "צאו מהדמיונות. לא פסח ראשון ולא פסח שני ולא ראש השנה. כשיגיע הזמן זה יקרה. הקב"ה לא יחכה לחג זה או אחר או לתאריך כזה או אחר. לא שבת כזאת ולא שבת אחרת. הקב"ה רוצה להביא את המשיח יותר ממה שאנחנו רוצים שהמשיח יבוא. כשהוא יראה שהגיע הזמן הוא יגלה אותנו".