חדשות

האלוף במיל' מתפוצץ: "הייתי מעיף אותו מצה"ל"

‏אלוף במיל' יפתח רון כעס על אותו בכיר בצה"ל שטען כי ייקח שנתיים להכריע את חמאס, ואמר: "אם הייתי הרמטכ"ל הייתי קורא לאותו בכיר צבאי ומעיף אותו מצה"ל"

האלוף במיל' מתפוצץ: "הייתי מעיף אותו מצה"ל"
צילום: (צילום: אורן כהן, פלאש 90)

‏אלוף במיל' יפתח רון, התראיין הבוקר (ראשון) לגלי ישראל, והתייחס לדיווח של אלמוג בוקר על הבכיר הצבאי שהעריך כי ייקח שנתיים להכריע את חמאס: "מי שאומר שייקח שנתיים להכריע את חמאס – או שאין לו מושג על מה הוא מדבר או שהוא מדבר מאינטרסים זרים. אם הייתי הרמטכ"ל הייתי קורא לאותו בכיר צבאי ומעיף אותו מצה"ל".

‏שרון גל הקשה עליו ושאל: "כמה זמן להערכתך זה אמור לקחת?". האלוף במיל' השיב: "שבועיים עד חודשיים לכיבוש ושליטה מלאה בשטח והשמדת היכולות הצבאיות של חמאס. אני לא מבין איך אותו בכיר עלום שם מסוגל לדבר ככה כשהציבור שומע את זה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

28
26
דמוקרט
12.05.25

קשקשן יפתח רון טל הזה. היה גרוע ובתקופתו כראש מז"י הוא נתן ידו לסגירת חטיבות שריון כי לא ידע לעמוד על שלו. שבועיים עד שלושה חודשים להשמדה מוחלטת?! עם פצצות נאפלם לא תשיג את זה. אידיוט שלא ראה נשק כבר עשרים שנה. זה ייקח שנתיים כי 80% ממערך המנהרות טרם הושמד וכי בלחימת גרילה זה לא צורת קרב נסיעה! אלוף בלאי.