הבכירה מתריעה: זה הצעד הבא של החות'ים
חוקרת תימן בכירה התייחסה להפסקת האש של החות'ים מול ארה"ב, התייחסה לצעד הבא של המורדים מול ישראל וטענה: "זה משאיר אותנו לבד במערכה איתם"

צבא החות'ים (צילום: akramalrasny / Shutterstock.com)
ענבל נסים לובטון, חוקרת תימן באוניברסיטה הפתוחה, במרכז דיין באוניברסיטת תל אביב וחברה בפורום דבורה, התייחסה היום (שישי) ב-103fm לאיום החות'י וטענה.
"הפסקות אש בתימן הן דבר מאוד שברירי, כמו גם הנטייה של החות'ים בעבר להיכנס למשא ומתן שנועדו עבורם בעיקר כדי לאסוף את השברים, ולחזק את עצמם לשלב הבא".
עוד היא הוסיפה: "מעניין לראות שהאמריקאים הכריזו לא מזמן על החות'ים ארגון טרור בינלאומי, וצריך לשאול איך אחרי תקופה מוכנים לוותר. צריך לתהות על ההתנהלות הזאת – אנחנו קושרים את זה למשא ומתן עם איראן, וגם לשיחות המתמשכות בין הסעודים לחות'ים. זה משאיר אותנו לבד במערכה איתם, בהנחה שהפסקת האש הזאת תתקיים".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE
עכשיו בשידור חי i24: נתניהו בוושינגטון; עסקת חטופים על הפרק
4 תגובות - 4 דיונים
מיין לפי
1
לא נשארנו לבד,...
ששון | 09-05-2025 12:22
לא נשארנו לבד, נשארנו עם הגדול מכולם, בנימין נתניהו, האיש שמצליח בשנים ספורות להרוס מה שאחרים בנו ב 75 שנה, האיש שכוחו בפיו בדיוק מה שאהוב על חסידיו המרובים, אוהבי הפוזה והדיבור התוקפני.
2
המלחמות זה הדבר היחיד שמחזיק את המדינה
מלחמה עכשיו | 09-05-2025 13:13
אם אי פעם יהייה פה שלום, המדינה תתפרק תוך זמן קצר
3
בשביל המסקנות הבנאליות...
ציוני | 09-05-2025 19:07
בשביל המסקנות הבנאליות של הכותבת, אין צורך להיות חוקרת על של תימן. שבת שלום
4
גילית את אמריקה!!!...
דיינה | 11-05-2025 19:10
גילית את אמריקה!!!