חדשות

בתום מצוד: נעצר המחבל שביצע את הפיגוע במעבר ריחן

בתום מצוד של שעות ספורות: לוחמי יחידת הגדעונים של המשטרה ביחד עם, כוחות צה״ל ושב״כ עצרו את המחבל שחשוד בביצוע הפיגוע במעבר ריחן בו נפצעו 2 חיילי צה"ל באורח קשה

בתום מצוד: נעצר המחבל שביצע את הפיגוע במעבר ריחן
צילום: זירת הפיגוע במעבר ריחן (צילום: דובר צה"ל)

בהכוונה מודיעינית של שב"כ, לוחמי יחידת הגדעונים של משטרת ישראל, יחד עם כוחות צה״ל מחטיבת מנשה עצרו הלילה בכפר ברטעה את המחבל החשוד בביצוע הפיגוע אמש (רביעי) במרחב מעבר ריחן, שכתוצאה ממנו נפצעו באורח קשה שני לוחמי צה״ל.

במהלך הפעילות, מידע מודיעיני ממוקד של השב"כ הוביל את הכוחות לכיתור ביתו של החשוד, אשר לבסוף הסגיר את עצמו לידיהם.

כאמור, המחבל פתח אמש באש לעבר כוחות צה"ל אשר היו בפעילות מבצעית במרחב מעבר ריחן שבצפון השומרון. בעקבות הירי, הכוחות פתחו במרדף אחר המחבל והיום המצוד הגיע לסיומו.

תגובות

1
1
אזרחית
08.05.25

מאיפה הם משיגים את הנשק המחבלים הארורים - אוהבת אתכם עם ישראל חי - חובה לנסוע ברכב ממוגן - מציל חיים - אין ברירה המחבלים מתעסקים ברצח - הרג - אין להם זמן לעסוק באהבת חינם ומעשים טובים לאנושות