ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט שילם לשר איתמר בן גביר סכום של כ-35 אלף שקלים במסגרת הסדר פשרה בין השניים. כך פורסם היום (רביעי) בכאן רשת ב.
על פי הדיווח של מיכאל שמש, במסגרת ההסדר, בנט התנצל על ההתרחשויות וסוכם על גובה הפיצוי, כאשר בהמשך סוכם שהכסף יועבר כתרומה למטרה מסוימת. ההסכם עצמו – נותר חסוי.
הכל החל בשנת 2020, כאשר גילת בנט, זוגתו של ראש הממשלה לשעבר, השמיעה טענות נגד פעילי עוצמה יהודית שלטענתה פרצו לביתה. בעקבות ההאשמה, החליט בן גביר לתבוע אותה.
בן גביר הצהיר אז שהוא מחזיק במידע "הכי מתחת לחגורה" על בנט, מידע שלדבריו "יכול לפרק משפחה". כעבור כחודש נסגר בשקט הסדר הפשרה, ופרטיו נשארו חסויים מהציבור עד עכשיו.

מלשכת בנט נמסר בתגובה לפרסום: "אכן היה הסדר, אך שום דבר לא ימנע מראש הממשלה לשעבר בנט לומר לציבור את האמת הקשה: מאז כניסת בן גביר לתפקיד השר 'לביטחון לאומי', בשנת 2023 נרצחו בישראל 299 אזרחים (לא כולל נרצחי טבח 7/10) לעומת 144 בשנת 2022 תחת ממשלת בנט. בעברית פשוטה, יותר מפי שניים אזרחי ישראל נרצחו תחת בן גביר מאשר בממשלת בנט".
"זהו כישלון קולוסלי, כמעט לא נתפס, של בן גביר. זה נובע מעיסוק אובססיבי בהדלפות, גימיקים וטיקטוק במקום מלחמה רצינית ויסודית נגד תופעת הפרוטקשן, הפשיעה החקלאית ומגפת הרצח בארץ. יש מישהו במדינה שמרגיש יותר ביטחון מאז כניסת בן גביר? גם כאן, השינוי יבוא".





תגובות
גילת נסעה לחול בקורונה כשבנט דרש מהציבור לא ל אשתו של בנט, הבהמה הרקובה נסעה לחו"ל בשיא המגפה כשהבוגד הנוכל דרש מכל אזרחי ישראל לא לנסוע לחו"ל ולהישאר בבתיהם!!ובנוסף לכך הבהמה הרקובה שלחה צילומים שלה ושל ילדיה לכל אזרחי המדינה מהנופש בחו"ל! א
בנט הבוגדביטל המלצות שבכ לחיסול סינוואר-לרע"מ בנט ביטל לפחות 3 המלצות שבכ לחיסול סינוואר,כדי שעבאס, ראש רע"מ, לא יפרוש ממשלתו הפלסטינית! זה קרה בתחילת מאי 22,סביב נאום הגרזנים של סינוואר והפיגוע באלעד! נדב איל,בכיר ב-ווינט, כתב על כך בפירוט!
בנט,ליברמן וגנץ עשו את הסכם הכניעה עם חיזבאלל בנט, גנץ, ליברמן ולפיד הבוגדים עשו את הסכם הכניעה עם חיזבאללה כדי "להרתיעו" - שבו העניק לו מקורות גז ובשווי מאות מיליארדים ושטחי אדמה גדולים פי 17 מתל אביב!